Monday, May 16, 2011

We Need Each Other !


pelik bebenor gambor nih !

Assalamualaikum..

-----

Betul ke kita nih di dunia saling memerlukan?bagi saya memang kita saling memerlukan dalam sedar dan tak sedar dan mungkin dalam koma.Apa bukti yang kita ni saling memerlukan?hahaha bermulanya disini saya akan merapu sebentar..

Contoh situasi yg kita saling memerlukan :

1).Doktor takkan ada kerja dan tak laku kalau takda pesakit iaitu kita.

2).Doktor takkan ada rumah kalau tiada buruh kasar,arkitek.

3).kita takkan jumpa lukisan jika semua manusia tiada bakat melukis.

4).Pemimpin negara tidak akan menjadi pemimpin jika tiada rakyat.

5).Fashion Designner tidak akan wujud jika manusia tidak suka pakai baju.

6).Longkang depan rumah DATO' tidak akan bersih jika tiada pekerja yg bertanggungjawab.

hohoho betul kan? kita saling memerlukan tak kira siapa pun kita.
Maka jganlah kita merendah-rendah kan orang lain yang kurang bernasib baik ataupun orang yang perkerjaannya tidak setanding kita ^_^

"We Need Each Other ~"

P/S : betul ke ape yg aku tulis nih...apa2 pun jum layan sarjan hassan malam nih ^^

trimas kerana sudi baca di sini



Sunday, May 8, 2011

Terpaksa Menghilangkan Diri~


Assalamualaikum...
----

adeh sekarang nih memang tak dak masa utk update ataupun nk blogwalking.
Banyak kerja nak kena buat isi borang ni la tu la haiz =_= medical chek up la.DEM!
21/5 dah nk kena duk asrama lagi meyeksakan aku langsung tak dak laptop!hahaha

jadi terpaksa meningalkan rumah banglo bir aku ni ~
ni pun tengah malam baru update(tgh duk bz lagi ni)..... . . .

jadi dalam masa aku mengembara ke negeri isketam bola tu korang boleh lah tingalkan jejak anda semua melalui komen :D shoutbox tak brapa digalakkan sbb nati bakal terkubur shout2 anda itu ^^

P/S : kenapa tiba2 banyak idea ilmiah muncul dlm otak ak nih tapi masa ja tak dak~
nasib...nasib... :) . Kalau ada masa konfem aku menaip punya wahahah~

Rasa tak sempurna hari bila aku tak BW dan drop komen kebelakangan nih T_T
aku suka drop komen..


Friday, May 6, 2011

Biar Kalah Membeli Tapi Menang Memakai~


Assalamualaikum...
-------

Dalam kita membeli barang pun kita kadang merungut brg ni mahal la...last2 msti cari yg murah jgk.Sebenarnya lebih baik kita kalah dalam membeli tetapi menang dalam memakai.Tetapi jgn sbb saya tulis mcm tu kita main beli yg mahal-mahal pulak ye~

Sebagai pengguna kita mesti pandai buat perbandingan(harga dn kualiti),buat survey dan membeli barang pada waktu yg menguntungkan ^^(promosi).

Tapi tak semestinya yg mahal tu berkualiti dan yang murah tu tak berkualiti.Dalam hal ni kepakaran anda sebagai pengguna amat diperlukan.

P/S : aku ada kawan yg pandai main harga dgn tokei2 baju jersi..perghh kalau mntx tolong dia komfem jimat.Trimas kawanku~

kenapa hari ni aku mengarut sorg2 nih =_="

Thursday, May 5, 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana


K L I K

Assalamualaikum...tanpa membebel panjang kita teruskan dengan aktiviti membebel kita ni ye?.Nama aku D i n kat blog pun kerap org pangil D i n tapi sebenarnya nama yg lebih gelemer adalah Udin =_= makcik2 pakcik pun sering memangil aku sebagai Udin.Blog aku pulak aku telah menamakan sebagai ! Din-HaruBiru-Studio ! pada asalnya nama blog ni adalah Din-MangaStudio-Class.Aku mula buat blog ni pada tahun 2010 dan aktif hanya pada tahun 2011.

Blog ni dibuat pada tahun 2010 tapi start 2011 baru aku start aktif dalam blog nih sebab tahun 2010 aku SPM.Pada mulanya blog ni dicipta utk membuat tutorial membuat komik dan jugak tips2 membuatkomik dan hanya mempunyai 1 follower menjelag tahun 2011.Secara tak sengaja terjumpa tips demi tips utk bloging dan mula daripada itu maka terbentuklah sebuah blog yang bernama ! Din-HaruBiru-Studio ! sekarang masih dalam proses memendekkan nama blog =_=.Oh,tak lupa jugak sebelum ada blog aku aktif kat Deviantart jadi dengan rasa bertangungjawab aku bagi LINK utk isteri pertama aku nih~

Okeh tu la serba sedikit pasal blog nih =_= tak lebih tak kurang.takut ada yang tertidur wahahahahaha *gurau skit* ="=



K L I K

P/S : sapa mau join klik je kat klik tu :D


Baru buat fanpage kat FB "LIKE" sikit heh


Assalamualaikum..

--------

HAHA agak kuno disini selepas baca entry NI
baru aku tau cara nak buat fanpage kt FB tu wahahah trimasx1000

first buat mmg agak blurr skit tapi degan kerjasama baik anda
bersama2 wonderpet utk meng"LIKE"page amatur ni amatlah dihargai huhuh
(tak paksa tau = =)

kalau dah LIKE nak saya LIKE page anda balik pun tak pe
okay2 je hahaha

kan3?
okeh dah tak dak modai nak tulih apa
so dengan ini saya merasmikan page HaruBiru-Studio ^^

P/S : kotak tu ada kat bawah sikit =_=
Wednesday, May 4, 2011

SERIUS GUA BENCI LU !

Assalamualaikum..

----
Dulu masa aku kecik-kecik aku suka makan gula-gula
bila dah besar gula-gula tu kurang la sikit..

Tapi sekarang budak2 pun suka K-POP,
ais pop dan macam2 lagi

sampai malaysia pun dah ada M-POPnya
nak jadi pejuang budaya POP-POP ka?

ades kenapa tak buat tarian zapin ke ape2 ke..
tak pun masuk la silat senang sikit nk lindungi diri tu

Al-maklumlah bila dah semua kat badan tu pendek2
akal jantan2 tak bermoral pun boleh jadi pendek = =
(What The Heck)

apa-apa pun POP-POP ni tak bagus la
masuk la tadarus al-quran ke kan?
tambah++lagi setengah tu islam lu biar betul
(guiness world rekod ke?)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

*SERIUS GUA BENCI LU GULA-GULA =_=*
ayat ganaz ni baca dgn nada mat moto~

Jika ANDA SEORANG BLOGGER


SAYA DAPAT BANNER NI DARI....SINI KLIK

utk mengetahui cara dan tujuan, sila klik SINI

Monday, May 2, 2011

Tingkat 6 V.S Berhibernasi


Assalamualaikum..

---
adess tajuk macam ganas je~

masuk tingkat 6 atau berhibernasi lebih baik?
jika anda pilih berhibernasi selama setahun nih apa yang anda akn dapat
ialah tidur yang cukup...awet muda dan sebagainya..

tapi kalau masuk tingkat 6 ramai org cakap la jimat duit jimat masa
jgn cakap ambik tingkat 6 low standard
wahahaha tingkat 6 sama dengan diploma kot?
tapi kalau ambik diploma lagi lama dari tingkat 6 kan ? wahaha
so dengan senang hatinya tingkat 6 lagi cepat (betul ke?)

masing2 ada advantage tersendiri..
jadi lekas2 la keluarkan diri anda dari dilema..dan makanlah buah delima. (?)(?)

P/S : abaikan segala kesalahan ejaan al-maklumlah saya ni lepas darjah 5 je..time nak masuk darjah 6 jepun attack malaya..

nak cek layak ke tak tingkat 6

KLIK SINI




Sunday, May 1, 2011

Cara Menjadi Blog Walker yang Sejati


Assalamualaikum..

---

Sekarang saya akan mengajar anda bagaimana
menjadi seorang blogwalker yang sejati... wahhaha

ok caranya mudah...

  1. Tingalkan jejak anda di shoutbox dan yang sama jenis dengannya.tapi kalau semua pakat tingal jejak kat situ kalau tuan tak on berkurun lama skit maka jejak anda akn terkubur ^^
2.Nak lebih selamat komen lah entry tuan rumah paling tidak pun jejak tu dah ada dan takkan terkubur konsisten gitu....blh dpt trafik skit kalau nasib baik boleh tuan rumah komen balik kan3??

3.pastikan link blog anda melekat di profile anda macam mana? klik kat SINI

selamat berblog walking ye~ nyiaw~
jadilah tetamu yang mesra alam wahahaha jgn 2 alam sudah tak kuasa ai nk layan (>_>)

" W , A , S , D " [Huruf yang mungkin hilang jika anda seorang pengila game PC]



Assalamualaikum..

------

huruf W,A,S,D jika dilihat mungkin huruf ni antara yang paling
kerap hilang di papan kekunci CC atau rumah :D

kemana hilangnya huruf ni?
W , A , S , D antara huruf popular dalam game first shooting(err mcm CS kan? :)
jadi tak hairanlah kalau kerap dilihat huruf tu kerap dilihat menyembunyikan diri..

konklusinya jika huruf di keyboard anda hilang huruf2 tu
mngkin kerana anda slalu main game kot wahahah (kantoi!)

jadi dengan banganya adakah anda bersetuju?
yang seorang pengila game first person shooter tidak memerlukan
huruf W,A,S,D? hahaha

P/S : saja merapu di hujung minggu ni dan selamat hari buruh ^^
hari gamers tak dak :D




Saturday, April 30, 2011

UNDER CONSTRUCTION


Assalamualaikum..


sekian lama menyibukkan diri.
last2 dapat jugak aku sentuh keyboard.. = = (meyeksakan!)haha
bosan mengadap PC hari2 skali-sekala pergi merantau kat negeri kedah 2hari..

ok sapa2 la yang dah tertekan butang follower tu trima kasih le ye..
sebab ringan je jai tu nk klik kan? walaupun berselerak ja
bilik nih = =

Ok jgn lupa tingalkan jejak anda lagi..
dan tahniah kpd yang meletakkan link blog anda di profile anda
kerana sedikit sebnyak telah memudahkan kerja saya utk mengskodeng anda balik
hohoho...

terus tinglkn jejak anda di sini ^^'

P/S : adess tk sangka ada org russia follow wahahah trimas2~~~

*adess nk update entry lain dengan blogwalking plak nanti..* hohoho

lost energy dah nih = =

Sunday, April 24, 2011

Dulu Superman..Sekarang PORN-MAN...


kiri (SHADE) dan kanan (ZERO)

untuk bacaan yang lebih berkualiti klik

SINI

-----
Assalamualaikum..
-----

dulu-dulu ada superman yang skema dtg menyelamatkan NewYork dari bala..
sakarang muncul pulak superhero yang muncul menyelamatkan pelacur..

superhero itu memberikan khidmat mereka selepas
beberapa kes pembunuhan bersiri terlalu kerap terjadi
dan mangsanya dikalangan pelacur...

kedua-dua superhero itu memakai baju seperti watak wira
yang terdapat dalam komik dan filem..(pengaruh filem nih ="=)

ok.kalau lah anda ada kuasa atau diberi peluang
superhero macam mana yang anda nak jadi?
macam ni ke? atau lain?Ce citer...

P/S(1) : porn-man hnya ciptaan dari keyboard saya..

-----
P / S(2) :

Ni semua bale ni....bale!!.....saye ade seminar ni... ="=

Pak Jabit : ahhh!! ni kaki tengok DVD ni....

Usop Wilcha : nampok bebenor nipunye~~


video
(sedutan dari filem hantu kak limah balik rumah)

Lelaki Berkacamata VS Tak Berkacamata

Assalamualaikum...

---

*Tulisan daripada keyboard ke blogspot ni adalah rekaan semata-mata*

Lelaki berkacamata menentang lelaki tidak berkacamata
mana lagi hebat yg pakai rayban macho atau yg tak pakai rayban tu macho?


lelaki berkacamata vs tak berkacamata?
sapa menang? untuk memuaskan hati aku.
aku buat win-win situation..

takdak sapa menang kalau kita tersungkur time jalan depan org ramai
konfem malu...

dalam hal ni saya dengan bangganya
telah merapu-meraban pada malam ni


tak lupa jugak moral in the sory :

+ kita semua ni sama hahaha tak dak beza tau :D
+ jalan elok2 jgn sampai tersungkur

P / S : sedikit sebanyk dipengaruhi olh kwn aku sebb kna teman dia pi beli
apa? rayban? ha benda tu la ="= memilih betoi la wahahaha
Saturday, April 23, 2011

Cara Pecah Rumah ="=

Assalamualaikum..

adess sapa la yang search kata kunci "cara pecah rumah"....
kenapa nk pecahkan rumah?

tak payah nak pecah2 rumah nih...
nak2 pulak rumah teres yang melekat2 tu dingding bukan kita punya
kongsi tau ="= bumbung je hak milik setiap insan..


tak sangka ada jugak serpih2 mcm tu haha

sikap yang bagus sebab mencari info tentang sesuatu pekerjaan :)
tapi jgn plak kasi pecah rumah o_o"

P / S : no komen..... . . .


"Saya budak baru belajaq....ambik keyboard tolong ajarkan saya? "

=_=
Dem~segan pulak dah dgn reputasi blog aku yang hanya
di tahap bawah tapak kaki.... *sob...sob...sob






[ANALISIS] : Menjadikan Basikal Sebagai Kapal Pengankut Untuk Jarak Dekat


Assalamualaikum..

Seperti biasa aku memang selalu sangat muncul dengan entry yang merapu tahap gaban
tapi kali memang merapu gila...kerana tatkala remaja2 mengimpikan
kereta Mecedesss dan jugak moto besaQ.Namun masih terdapat manusia yang mengimpikan
basikal sebagai kapal pengangkutnya utk jarak dekat (aku le tu wahaha)

----------malas merapu panjang2--------

Kalau basikal tak payah pikir pasal minyak hitam (minyak pelincir enjin) atau 2T
tapi hanya pikir bila dah ketat atau berkarat rantai just letak minyak je...
(pi kedai pun tak payah bayaq =_=)

barang spare part basikal pun murah wahahaha..
tayar basikal senang nk tukaq sendiri =__=;

bebeza dengan moto atau kereta
yang memakan modal..... >_>

P/S : kenapa basikal? sebab mesra alam...dan mesra Ekonomi
tapi utk perjalanan dekat je la =_= kalau jauh pandai2 hidup la..

boleh jugak up stamina aku ni O_O"
makin lama makin pancit je...DAM~

Trimas sebab membaca bebelan aku nih
salam~~~~




Thursday, April 21, 2011

"Padah Hasad Dengki Apa Pun Tak Dapat "

Assalamualaikum...

Sebenarnya smalam aku layan program semanis kurma
kat TV 9 haha tetiba ustazah tgh cerita pasai 3 orang budak hitam..

apa2 pun jom layan sat crita nih :D

-------------------

*PERHATIAN cerita ditulis kembali mengikut gaya penulis*

"Pada suatu petang satu ekor Jin
sedang belayar di dalam satu botol yang dipercayai datang
daripada planet zoragon"


"2 jam perjalanan akhirnya sampai di destinasi..

Tiba2 3 orang budak yang tersangat hitam berlari2 gaya sawan
datang menghampiri botol jin tadi lalu membebaskan jin tu..
(budak tu telalu hitam sehingakan anda akn menyangka mereka itu arang batu)


Jin : hoho trimas sebab tolong lepaskan aku dari botol tu..skrg aku bagi 3 permintaan..sebab
korg 3 orang aku bagi sorang satu amacam OK ?

Abu,Bakar dan Ali : ok la tu ko nak cmne lagi kan?

Jin : Ok Abu..ko nak ape?Iphone?PS?Nasik Ayam?

Abu : aku nak jadi putih la...slama ni aku pakai losyen tak jadi putih pun *sob..sob..

"Abu pun bertukar menjadi putih.."

Jin : Ko pulak Bakar? nak kena bakar ke?

Bakar : aku nak jadi lagi putih dari Abu...Putih Metalik gitu..

Jin : Putih jugak sebab?

Bakar : Sebab dengki punya pasal...Eh! ko jgn bnyk tanye..

"Bakar pun menjadi lagi putih dari abu.."

Jin : Ko pulak Ali?? nak tongkat ali kan?

Ali : tak bukan...aku nak Abu ngan Ali jadi hitam macam aku balik sebab dengki punya pasal amacam?

Jin : . . .

"Akhirnya semua jadi hitam balik...bila di komplen jin jawab "aisey men gua bagi 3 je ni dah nk jdi empat ni!!!"

Jin tu pun meneruskan perjalanan ke negeri isketam bola...
Pengajaran :

+jangan dengki nanti apa pun tak dapat rugi dapat la

+jangan mintak kat jin kalau nk mintak..mintak lah kat Allah
kerana Allah maha kaya :)

+apa yang penting kerjasama!!!



Wednesday, April 20, 2011

"Hari-hari Benda Sama =_="


Assalamualaikum..

Bila difikirkan balik....(bangun tidur....ngadap PC.....(solat)....ngadap PC...makan...PC....solat.....tidur...keesokan hari diulang benda yg sama =_=)
Ceh sampai tak syok langsung jadual CEO aku nih

Tapi kalau tgk PC sehari pun bosan jugak...(tapi aku tak bosan ntah knapa haha)
skali-skala kena la kluaqkan peluh dlm badan tu(serius aku jarang bersenam)

Serius..macam katak dibawah meja PC.. skali g kluar bandar confirm JAKUN
bnyk bnda dah brubah wlaupun tak lama =_=

hari ni stakat nak terjah kedai buku saja.
nak beli buku Infiniti tu pun sebulan skali

Dem sbulan skali aku kluar rumah =_="
dan kepada yang sama hobi mengadap PC boleh la kluar hbersenam hari ni..
bergaul la skit ngn org lain hahaha (jgn jadi macam aku PC saja dalam otak)

P/S : apa yang ada kat Parit buntar ni? Dem pasal tu la aku tak kluar dari gua haha
(Solat jgn lupa tiang agama)

jam menunjukkn pukul 11.59-->masih sama

tapi kat internet ni lagi luas tau haha satu dunia kita tau cerita...jadi aku mngambil keputusan
utk terus tetap dgn PC sebab dalam E-tenet lagi luas dari bandar aku..wahahaha

"MAJULAH SUKAN UTK NEGARA"

Jom Join Bloglist Blog Hackers.


Klik SINI maklumat lanjut

  1. Letak header Hackers yang comel tu diatas.
[OK SIAP~]
  1. Letak tajuk : Jom Join Bloglist Hackers
[OK SIAP LAGI~]
  1. Checiter skit kenapa korang nak masuk bloglist Hackers ini? Bagi tahu group mana korang nak masuk.
[SEBAB SAYA NAK MASUK --> SEBAB DLM ENTRY BELIAU ADA TERTULIS PERKATAAN INI "mana tahu ada orang masuk blog hackers,mereka terpandang blog korang.." DAN SEBAGAI TANDA SOKONGAN SAYA TERHADAP HACKERS (perggh ayat pengampu gila aku ni :D

Bloglist Jejaka Pilihan Hackers

  1. Bila dah siap, tinggalkan entry korang kat komen di bawah.
[OK SAT SAT LEPAS SIAP TAIP AKU TINGGALKN KAT SANE..OK SIAP]

Tarikh tutup Bloglist ini pada 22hb April 2011 jam 11.00pm

[PERHATIAN : GUNAKAN KALENDER TAHUN 2011 UTK LEBIH TEPAT]

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-blog-hackers.html
Tuesday, April 19, 2011

[MODEN] : Jamban Pun Ada Skrin Sentuh.....


. . .




Assalamualaikum....

Macam-macam sekarang nih nk "melabur"
pun kena moden siap ada skrin sentuh lagi...
jamban ni kalau ikut duit malaysia RM 19K

hoho memang membazir habis la..
"melabur"pun nk kena mcm tu
tapi apa boleh buat kehendak manusia bahaaha
barulah FUTURERISTIK...........(betol ke aku eja?)

bagi pengemar gadjet adakah jamban ni salah satu
koleksi wajib anda? hahaha anda jawab..

apa yang penting ikut selesa bontot kita la..
kalau ikut teknologo rumah aku masih mengunakan
teknologi manual / RETRO
baru cool yer tak?

Ok apa komen anda tentang jamban moden ni?


(hanya berminat pada Skrin Sentuh tu je =_=")

Sumber : Kosmo Online

P / S : sila abaikan sebarang kesalah ejaan B.I

Makhluk Asing Mati Di Russia dan Tiba-tiba!!.....


-Gambar makhluk asing yg mati-

Laporan penuh anda boleh baca di kosmo online

Assalamualaikum..
macam tak percaya mcm ni rupa makhluk asing
tapi bukan pasal rupa yg aku pelik tapi
apa motif dia mai kat bumi bhahaha ayat penyiasat.
ramai yg mngkn tak percaya kalau kita cakap Alien tu wujud
aku pun tak percaya just 50-50

tapi kalau la makhluk asing tu betul2 ada
aku just nk cakap la gua respect la lu Alien..
kenapa aku respect? sebab teknologi alien tu musti moden gila-gila.
(mungkin stakat iPhone tu alien buat telepon rumah je =_=)

dari dulu lagi aku nk tau berapa lama la alien nk sampai kat bumi
ni ye? boleh jadi jauh boleh jadi dekat..tapi wujud ka alien
hanya Allah saja yang maha mengetahui ..kita ni terbatas.

apa pandangan anda tentang Alien ni? atau ni suatu
konspirasi je? haha anda tentukan :D

--abaikan tajuk entry yg ditokok tambah tu--

Sunday, April 17, 2011

Macam Ni Pulak Dah?....Terima Kasih ^^

Assalamualaikum..
huh~macam besa hari ni
BW+komen hohoho tapi kenapa macam ni pulok...

--
-


errr..taktau pulak ada macam ni hoho trimas..
kalau macam ni jenoh la org nk komen-mengomen
kan bagus kalau buat besa-besa ja sebab orang-orang besa macam saya ni
boleh la komen kat situ...

tapi tak jadi masalah
yang pentng watashi dah follow kamu trimas
sebab follow watashi pihak maharaja pasti gumbira sama ini mesej..
BANZAI~

P/S : pelawat tu macam pelanggan berikan yang terbaik
(saya pun kurang lagi tunjk ajaq boleh? ^^)

blog dia cantik pulak hoho piwit~

^ Sumber gambar Google ^


Kenapa La Susah Letak Bawah hohoho

Assalamualaikum...

Dem kadang2 nk cari kotak follow kat sstengah blog
boleh jadi payah ..boleh jadi senang..

1. senang kalau line bagos+mood bagos=OK!

2. tapi susah kalau Line Terok + Mood Merapu + iklan yng melampau + DLL = ?

=_="

tapi benda yang nk klik tu (butang follower)akn jadi susah kalau
korg letakkn dia kat dasar laut ditambaj dengan situasi 2..

jadi brkemungkinan org yg jadi susah tu akan menandatangani
kontrak butang org minyak amatlah tinggi
(disini anda bagai dah kehilangan tender berjuta2)

pernah skali jadi mcm no 2 tu hoho masatu mau kena aku sawan albino!
hahaha

jadi ambik yg positif kat sini hehe YE~~

P/S : pelawat tu macam pelanggan sentiasa je betul ye tak ? haha mereka nak yag terBAEKK~hoho majulah sukan utk negara..

(Aku pun still merapu lagi sila tunjuk ajar(baca dalam gaya sebutan awek jepun))

gambar hiasan sumber Google

[SERIUS] : FB cuba memfitnah aku!!!

Assalamualaikum..
Seperti tajuk diatas dem..=_=
hahaha saja bikin saspen masalah teknikal kot..

tapi errr kenapa FB mengelike kan aku dgn
page pelacur si Maria Ozawa tu harem!!!
nanti tak pasal-pasal org ingat aku bukan-bukan

=_=


(klik untuk tumbesaran yang sihat)

ntah bila la aku like page peribadi dia tu D E M ! ! !
lepas tu~
pandai pulak ko bgtau silap ar~
errr FB-profile aku dah jadi HaruBiru dah tak normal~

makin menjadi la SAWAN ALBINO AKU NI
@_@
Saturday, April 16, 2011

"Mati sebab lintah dalam perut.." (Dem seksa!)

Assalamualaikum..
pergh baru berapa hari ni
aku tedengr crita yang sorang manusia termakan kangkung yang ada lintah...
erghhhh!!!

yng buat aku takut lintah ni tak mati dalam badan
lain la pacat skali isap darah smpai pecah kan?

jadi kalau dah hidup dalam badan..
beranak pinak la lintah tu = ="

aaa...lebih kurang macam negara yahudi la..haha
tapi dlm perut korg amacam??

jadi berhati2 la..
better cek dulu kt sayuran terlibat tu..


+
||

=_="

Sekian~

P/S : dem aku tak suka bentang nih!!!

"Gambar Aneh Didedahkan ! "




Assalamualaikum..
skrg akn didedahkan beberapa gambar yang
aneh yang dikatakan

"S a w a n A l b i n o"





:: EKLUSIF ::

ENTRY SEKADAR TANGKAP MUAT
Dem!!!

saja nk buat semak hoho ABAIKAN!

P/S : jgn buat entry mcm aku ni hoho karna bakal risiko anda dicop merapu amat tinggi...

"Tulah pentingnya English Education!~~"


Assalamualaikum~
Dem bak kata usop wilcha(betol ke aku eja?)
"tu la pentingnye english education~"

skali tekena tuan hamba interview direct guna
B.I pulaks~ = =

aku paham B.i cuma nk menjawab je berbelit skit kt public
(time kat rumah tersembur2 air lior speaking wlpn silap = _ =")
P/S : sebab interview Diploma aku biarkn blog ni bersawang punya lama hoho aku nak merapu lagi lepas ni!! O_O"

tak sangka pulak guna B.I
hoho what a DEM!!

kepada yg blm lagi tu redy2 la B.I tu haha
(amek ko din~!)

Sekian harini dah tekena sawan albino hoho


Sunday, April 10, 2011

Komik merapu aku yang kian merapu!

Assalamualaikum..
hoho bila aku takdak pluang
nak guna PC rasa sedikit sawan disitu!

tapi apa yang buat aku makin merapu?
cepat baca kalo tak aku tembak ko rapat-rapat nak?!

PHASE 1
PHASE 2
Klik utk tumbesaran tulang yg sihat!
silap hehe http://bcroom.net/
pelakon yang aku tibai ambik haha takde gaji!= =

Jejaka Terhangat

NoonaQQ

Feeza Macho

Din
(ni yg paling hensem feeza cakap la :hoho
ok tipu disini!!)

hoho takdak mesej tersembunyi mahupun terselindung
dan mahupun terkepit

buat hnya utk mgisi masa lapang :hoho
baik tak aku?fyka ckp aku baik
tipu lagi!

sapo2 nak berlakon meh la bg tau kat aku hoho boleh aku buang masa lagi ye tak?

>>DA<<
bye~

Kadang-kadang aku terasa seperti aku ni AUTOBOT


Hoho assalamualaikum..
kadang2 aku rasa macam ni robot
transformer je
sebab?
hoho sebab kadang2 aku komen dia
mintak word verification(betul ke aku eja ni? = =)

kenapa aku membebel pasa word verification tu?
sebab:

1).aku salah seorang pengguna servis internet yang murah iaitu RM 60 je
so speed aku mmg slow dan mengharapkan trick bg laju je = =

2).kalau ada benda word tu page kena reload so satu lagi masalah speed disitu = =

3).last kadang2 aku ikt mood hoho kalau baik...sejam tggu pun tak pa hoho
kalau tak baik butang org minyak mnjadi pilihan O_O

tapi apa2 pun kita enjoy hoho
kepak kepak kebumm~

AUTOBOT TRANSFORM AND ROLL OUT!!!
bak kata optimus prime~lala
Friday, April 8, 2011

Gila Musim Durian...SEMPOI!!!!!

Assalamualaikum..
hoho..aku mai sini ada org juai durian
pi sana ada org juai durian..woho bikin gian la~ha3



Apalagi jom sentai bagi habis~
(sebab kenapa aku ketepikan PC utk update dan online)

P/S :haha baru aku tau lambang ni sebenarnya lambang celcom kolony hoho
trimas sbb info~~~~~~
hari ni sibuk sebab ramai org meninggal kat taman..fuh takutnya diri ini..
kerja overtime.. :D


SAH HARI NI ENTRY MERAPU DAN KORG PUN MNGKIN AKN MERAPU = ="
Tuesday, April 5, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN


Assalamualaikum...
hoho hari ni di-Tag oleh >>NaNaoSaKi<<
wuhu takpe la tgh2 dok otak blank ni try join GA.
mana tau nanti aku jadi superman ke apa.

(ingat jugak si NaNa ni kat aku ye~~~)wahaha

tak payah nak bebel mcm ahli politik tapi hasil takdak
jom meh ramei2 kita join hoho :tampo


1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

OK MISSION COMPLETE

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

OK MISSION COMPLETE


3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

OK MISSION COMPLETE

1)Zura Chan
2)Hananiey
3) Ain

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

OK MISSION COMPLETE

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina. Kehkehkeh!!

(Aku pun nak tumpang gelak HOHOHOHO Jum join tanpa segan silu)

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

MENGIKUT KALENDAR 2011 BUKAN 1993 INGAT!


Monday, April 4, 2011

Niat Murni Aku Terbantut Gara-gara Lagu Auto-play =,=

Assalamualaikum..
(fuh~~)hari mood nk BW saja tapi
adoi ni yang malas ni lagu yng jenis Autoplay ni yang dok buat aku terbantut
hajat ni...ha5 bukan berak ha!

kalau lagu jenis besa2 ni takpa la
kot la jenis bnyi gitar ja ka..kan

tapi..skali kluar lagu seberang la adoi!
jiwang tangkap leleh plak tu huh..
nanti tak brutal la kakak ngn abg aku dgr kt PC ni..ha5

aku jenis tak kesah lagu melagu ni..tapi kalau aku rasa
tahap ke-BRUTAL-AN aku terhakis aku
akn clik butang orang minyak kat atas kanan tu haha

ADIOS-SA~wassalam...
P / S :JANGAN hentam saya...aku ttp layan lagu-lagu korg tu
tapi kalau aku duk sorg-sorang la ha5...
Saturday, April 2, 2011

TAHUN NI KO JADI KAYA...


Assalamualaikum...
haha tajuk macam best je thun ni ko jadi kaya..
ni suma gara2 kawan aku ikut sgt msj berantai kejadah tu = ="

isi msg berantai tu

"Thun ni kita akan mengalami 4tarikh yang jarang berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11 ,1/11/11.....,11/1/11,..... 11/11/11 serta bukan itu saja cuba ambil 2 number tarikh dan tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini,keputusannya ialah 111 buat semua orang! ini ialah tahun kekayaan! pada bulan oktober akn ada 5 kali hari isnin dan 5 kali hari sabtu,ini hanya akan terjadi skali stiap 823 tahun. Tahun sprti ini dikenali sbgai thn "begkekayaan" bermaksud jika kita menghantar sms ini kepada 8 org kawan-kawan kekayaan akan muncul pada hari ke-4 spt yang dinyatakan dalam fengshui cina."

Sah aku cakap kejadah la ko...
aku kenal ko apasal ko tengk fengshui plak..
hoho aku tengok klander biasa ja haha
(disamping klender islam)

satu je buat ko kawan haha jgn taksub..kang ko buat pembaziran..
sapa yang mencuri dicakap dia mlkukan amalan syaitan
tapi kalau membazir saudara syaitan kot? =="

P/S : Jangan taksub sgt dgn mesej berantai ni karut je
tapi kadang2 setengah tu baik isinya tapi cara tu kot salah..^^
(pandangan amatur saja)

P/S2 : jgn ckp aku tulis plak msj tu ha5 TOWCEI2

JANGAN MAIN KORNER SESUKA HATI. . .

Assalamualaikum...semua :D
hari-hari cuti macam ni eloklah kita
keluar berjalan2 pergi mandi air terjun ka..
mandi larva gunung berapi pun best jugak....
haha takpa kita teruskan kepada laporan wartawan baru kita ^^

Assalamualaikum semua...
lain kali jgn pandu laju2 dekat selekoh ye kang takot bersepai tengah jalan..
first saya amat kesian dengan 2 org pnunggang ni
tu la atok dah cakap jgn laju..kan dah kena
masib tak parah..

(sekitar gambar ditempat kejadian)
(takda yang putus tangan dan kaki tapi jadi depan mata LIVE)


(tengok wartawan kita nek moto jek ha5 sian2)

OK kepada yang duduk di Parit Buntar jalan ni boleh tembus bukit 300.
Batu hampar dan bukit Panchor
kepada yang nak cari kerja boleh terus ke bukit panchor ye ^^
jalan ni sempit jgn main tibai ja...dari arah USM/taman pekaka

sekian laporan yang melugai skit ha5

P/S : HATI2 DI JALAN RAYA INGAT ORANG YNG TERSAYANG
TAK LARI GUNUNG DIKEJAR...JADILAH PEMNDU YANG BERHEMAT.
jom mendaki bukit tingkatkan stamina oyeah~!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget