Thursday, May 5, 2011

Baru buat fanpage kat FB "LIKE" sikit heh


Assalamualaikum..

--------

HAHA agak kuno disini selepas baca entry NI
baru aku tau cara nak buat fanpage kt FB tu wahahah trimasx1000

first buat mmg agak blurr skit tapi degan kerjasama baik anda
bersama2 wonderpet utk meng"LIKE"page amatur ni amatlah dihargai huhuh
(tak paksa tau = =)

kalau dah LIKE nak saya LIKE page anda balik pun tak pe
okay2 je hahaha

kan3?
okeh dah tak dak modai nak tulih apa
so dengan ini saya merasmikan page HaruBiru-Studio ^^

P/S : kotak tu ada kat bawah sikit =_=
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget