Saturday, March 12, 2011

Dia yang ke-100....Tahniah



Assalammualaikum...
well hello.....

Adoi apa la ko ni follower 100 pun ko nak bising?
haha bukan nak bising tapi sebagai tanda penghargaan aku
kepada follower...
(bagi la pluang kat newbie macam aku ni~~)

sapa yang ke-100 ni?
Siapa?
siape?
siapewW?
sapew~~
er....

dia adalah...

AsmiDar

ni pulak blog dia:

http://asmidaraasri.blogspot.com/

http://edoedali.blogspot.com/

oh aku ni sebenarnya baru jadi follower dia hehe
jadi dengan rasa rendah diri sebagai blogger baru
marilah kita terjah dia..
walaupun kuasa blog aku tak sehebat blog otai tapi
nilah tanda penghargaan aku kepada yang ke-100
(ades dulu aku nak dapat 1 folower pun payah!)

dan tak lupa jugak pada yang memfolow tu korg pun tak dilupakan
tambah folower pertama aku
nama "haewon"
tapi takda jejak yang ditinggalkan sayang seribu sayang
T_T"



*pastikan link anda ada macam tu ye bila ditekan kat gambar
kalau takda susah keja la ye
kalau nak buat tekan kat gambar korang yang kecik2 tu
pastu tekan setting kat situ baru jadi..sebb tu accn google bkn blogspt
errr *

takpa lepas ni pelan-pelan kayuh utk ke-200 pulak
hahah

*SEKIAN*

Samurai rebah dilanda tsunami..



Assalammualaikum...
ok bila sebut jepun pasti alat2 moden yang kita fikirkan
dengan fesyen,anime dan mangganya..
tapi bukan yang tu semua yang nak dibincangkan..

baru beberapa hari ni jepun negara matahari terbit
dengan teruknya dilanda tsunami.
negara yang maju teknologinya kini
apa yang dapat aku tengok lumpuh sekejap
selepas dilanda tsunami.Ditambah pulak
dengan reaktor nuklearnya yang rosak akibat
kesan gempa 8.9 magnitude
bahan uraniumnya mula cair kerana
tidak dapat disejukkan.




. . . .

"Negara-negara kecil (termasuk negara kita:) memang teruk kalau jadi macam ni dan bantuan memang amat diperlukan kalau bukan duit bantuan perkhidmatan memang diperlukan.."

selagi kita masih sempat................... . . . . . . .


*SEKIAN*
sumber Google




Tuesday, March 8, 2011

Kejadah tak dak Genre lain ka?


Assalammualaikum....
hari-hari bukak Tv tak senang dengan drama cinta...
(ala korg paham2 je la ;D)

sikit-sikir pasal korporat , cinta terhalang la ,pastu lain2 bla..bla..bla..
kejadah la takda genre lain ka tak dak idea jangan dok buat cerita
bubuh ja karton naruto ka apa ka lagi layan =_=

tambah2 cerita semalam apa nama cerita tu asrama?
ceh macam2 last-last aku tak dapat bajet je apa yang jadi hahaha
(tengok sampai aku boleh teka apa jadi last2?)

haha try la buat cerita yang best skit action ke kah3...
tapi kalau cerita mat saleh putih tu yang aku pelik
cerita pasal orang tersepit pun boleh box office?
(jalan cerita tu penting haha)

macam transporter cerita pasal perkhidmatan hantar menghantar dgn cepat..
pastu pengarah dia pandai kembangkan cerita dia.. tu yang sempoi sampai ada babak meletup O_O

P/S:dah la iklan banyak!
~~Bukan nak down sapa2 just hebatkan lagi drama tu jangan sampai orang tengok iklan pun dah boleh ramal apa yang jadi dlm crita tu ^^~~

tapi apa2 pun tahniah pada yang buat drama yang syok2 hehe
Monday, March 7, 2011

Auto Blog Walking? best ka? atau sekadar tangkap muat?

Assalammualaikum...
Auto BW? best ke? hahah ntah la..

ceh bagi aku tak best...sebab?
cara aku BW secara langsung je~ kan best gitu BW scara ikhlas wowow~~
heh...kalau auto aku rasa macam angkat tangan cakap Hi,BWalkers pecut dengan 100 km/j
tak jadi apa~dan pastinya menyemakkan kotak jerit aku hahaah

Trimas yang sudi BW-ing di sini anda terbaik~

P/S:aku pun tak tau cara bnda ni brfungsi so sory if i wrong ;D
tapi takpa aku ok je..dun wory a~haha
-

Tidak bertajuk..

Assalammualaikum...
fuh!...tak dak idea nk tulis apa...

ha...sapa2 yang BW cpat2 jadi yang ke-100 kat sini ye~~
hadiah yang tak menarik menanti anda~
(tak dak hadiah kot haha review only~~keh3..)

~~~~~~
~~~~
~~
~

=_____="

*SEKIAN*
~entry yang tangkap muat saja~

Ilusi Optik....

Assalammualaikum....
sekali sekala kita tengok gambar ilusi optik ni
rasa seronok bercampur HaruBiru..
dan tanpa cakap banyak jom tengok ok?

1.mana satu yang bergerak lebih cepat??




2.Kejadah bijik2 ni! pening~@_@


3.er ni pulak mana satu atas mana satu bawah?



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4.Yang paling aku suka! dan best..



*SEKIAN*
Sumber Google

selamat hari wanita kepada blogger-blogger wanita ;D

Tempat yang menjadi tumpuan bila sedang cemas?

Salam....
fuh dah brapa hari dah aku tak update blog ni fuh bersawang!
ok macam biasa aku tak tau nak tulis apa...
(hahaha)
..
.
.
.
.
.
.
.
.
~Tempat tumpuan ketika cemas~
haha hari ni aku terjah tengok kawan aku test JPJ
terjah punya terjah aku tengok satu tempat ni jadi tumpuan~

*Tandas*
haha time2 camni memang tandas jadi tumpuan haha
kenapa tak tau la haha aku pun kalau test kerap kluar masuk tandas wahaha..~


*Pakcik2 tua tengah debat pasal politik XD*


P/S:mintak2 aku pas JPJ nanti =="

*SEKIAN*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget