Wednesday, April 11, 2012

Should you accept this MISSION ?


Assalamualaikum ..

sebenarnya aku tengah buat satu projek yang simple tapi insyaAllah ada side incomenya nanti di akhirat.

time projek tu dirancang tiba-tiba gempa bumi berlaku . fuh bergoyang2 beb ! :) . Disebabkan tu aku rasa kita dah kesuntukan masa,dan malam ni secara rasminya aku akan rasmikan projek aku tu.

Projek apa ?
sebenarnya,bunyi agak lawak.sebab projek ni just curahkan creativity hangpa untuk menyampaikan mesej dgn jelas dan menarik untuk perhatian umum.Contohnya,kita ambik ayat-ayat pujangga yang islamic atau hadis.contoh macam ni "Kebersihan separuh dari iman" lepas tu tugas kita buat illustration/lukis katun/atau apa2 yang kreative tentang ayat ini :) simple right then publish kat fesbuk/DeviantArt/atau kat mana2?
(apa saja yg islamic diterima )(sebarang bentuk kreativity pun diterima :) )

tak perlu nak backlink2 just buat kalau nak buat :)

[ MISSION POSSIBLE : ISLAMIC PROTOCOL ]
should you accept this Mission ?

LOGO bakal menyusul .

sokongan anda saya hargai ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget