Monday, May 13, 2013

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

Cinta ku tidak "CONNECT" kecantikan mu , ataupun "UPDATE" dengan harta mu , yang ku perlukan hanyalah CINTA yang GENUINE dan ORIGINAL,
Berbangga la jika jatuh CINTA dengan Aku , Kerana akulah STOCK lelaki setia yang terakhir  di dunia ini.
Cinta Mu sering kali memaparkan ayat "this love is not genuine" , itu kerana aku lah serial KEY yang ORIGINAL untuk masuk di dalam hati mu <3

Assalamualaikum . Amboi-amboi,jiwang sungguh aku harini,Aku percaya mesti gadis-gadis blogger dah mula cair kan? ok jangan la macam tu segan saye.ape-ape PM kat fesbuk ye ;)

haha! sudah! jangan nak mengarut.Sebenarnya ni ayat-ayat jiwang untuk join contest yang aku kena TAG oleh En.Kertas Warna Merah

G.A Bintang Mencari cinta memerlukan anda untuk membuat aya-ayat cinta romantis tahap langit ke-7.Dan bagi yang cukup kreatif tahap ilmu jampi berpeluang untuk memenangi hadiah yang lumayan untuk melihat syarat dan hadiah anda boleh ke link ini KLIK !

Ok lah aku nak TAG depa ni dua orang ja haha . bagi sapa-sapa yg baca entry ni automatik,manual,semi-automatik akan di tag haha padan! NAH ! NAH !


JOM JOIN SEKARANG ! :)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget