Monday, January 14, 2013

Entry kasi Henjuttt #

digital,illustration,digital illustration,art and design,lukisan

Assalamualaikum . Tudia tudia dah lama din x kasi update ini blog baru sekarang din dapat rompak masa tu pun sedikit je . Buat masa sekarang ni din betul-betul sibuk tahap gaban morka level 99 . setakat ni x penah ada lagi masa yg terluang . semuanya diisi dengan kerja-kerja yg semakin hari semakin come to papa~

Tahun ni entah macam mana wa dah betul-betul dahagakan ilmu-ilmu lecture wa kalau boleh wa nak sedut2 bagi habis haha *kghairahan disitu* seriusly bnyk ilmu din dpt untuk sem baru dan tahun baru ni . Makain x sabar din nak buat tutorial nanti x sabar nk kongsi ilmu ngn korang kt luar sana tu :D

Walaumacammana pun . Disebabkan perkara tu wa terpaksa hentikan buat sementara request vektor blogger dan header sebab pertama din sibuk dan kedua laptop din tengah nazak ni haha .

Amat menduka citakan . Mintak maaf sangat2 ye mmg x sempat nk buat request korg tu hehe trima kasih sbb pilih din utk buat vektor dan header korang din hargai sangat-sangat .  Tapi jangan risau nanti bila cuti sem ke ape ke din akan sambung buat vektor ngn header tu ye~ <3 *ok ok turunkan kayu tu *

Buat masa sekarang ni BW pun dh x slalu dapat hmm din slalu ingat blog korg taw~~ *chewah* agak-agak macam mane dah rupa http://www.dikbee.com/ , http://miaauss.blogspot.com/ , dan ramai lagi siriusly wa ingat lagi korg sume :D 

Bye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget