Monday, January 14, 2013

Entry kasi Henjuttt #

digital,illustration,digital illustration,art and design,lukisan

Assalamualaikum . Tudia tudia dah lama din x kasi update ini blog baru sekarang din dapat rompak masa tu pun sedikit je . Buat masa sekarang ni din betul-betul sibuk tahap gaban morka level 99 . setakat ni x penah ada lagi masa yg terluang . semuanya diisi dengan kerja-kerja yg semakin hari semakin come to papa~

Tahun ni entah macam mana wa dah betul-betul dahagakan ilmu-ilmu lecture wa kalau boleh wa nak sedut2 bagi habis haha *kghairahan disitu* seriusly bnyk ilmu din dpt untuk sem baru dan tahun baru ni . Makain x sabar din nak buat tutorial nanti x sabar nk kongsi ilmu ngn korang kt luar sana tu :D

Walaumacammana pun . Disebabkan perkara tu wa terpaksa hentikan buat sementara request vektor blogger dan header sebab pertama din sibuk dan kedua laptop din tengah nazak ni haha .

Amat menduka citakan . Mintak maaf sangat2 ye mmg x sempat nk buat request korg tu hehe trima kasih sbb pilih din utk buat vektor dan header korang din hargai sangat-sangat .  Tapi jangan risau nanti bila cuti sem ke ape ke din akan sambung buat vektor ngn header tu ye~ <3 *ok ok turunkan kayu tu *

Buat masa sekarang ni BW pun dh x slalu dapat hmm din slalu ingat blog korg taw~~ *chewah* agak-agak macam mane dah rupa http://www.dikbee.com/ , http://miaauss.blogspot.com/ , dan ramai lagi siriusly wa ingat lagi korg sume :D 

Bye ;)

12 ulasan:

Dikbi Kamaruddin said...

sob sob sob... terharunya bila ada org rindu kat kita.... rindu jugak kat Din... huhu... bila cuti sem?

Dikbi Kamaruddin said...

sob sob sob...terharunya bila ada org rindu kat kita... rindu kt awk jugak...

Mia Liana said...

lahhh kesiannya sabar ya... ;)

Nurul Aini said...

hehe..busy sangat ye. tak apa, slow2.

Ratu Hatiku said...

Busy ya.. patutlah da lama xde :D

✿A I N A A✿ said...

heheh patut lama menyepi.. apapun, take care of ur lecture okay... itu lebih penting daripada blog ni.. ngeeeeee

sa mic said...

aiiii windu windu you bro , hahaha xD ada tutorial untuk adobe illus tak? hikhik

iAmCekbolat said...

go din go ! hoyehhh *trunkan kayu*

cweet pinky said...

naseb CP letak kt bloglis , terus nampak cik din hupdate :P

ANISRAHIM said...

Lawa. penah buat komik online?

D i n said...

dikbi : haha bestnya dikbi pakai dot com hehe

mia liana : hehe tgah bersabar ni haha

Aini : pelan-pelan kayuh haha

Ratu : ha tu la lama sgt dah ni haha sampai org pun x kenal agaknya haha

Ainaa : hehe that right~

cekbolat : haha cool down~~

CP : waaa tq cp :D

Anisrahim : haha penah buat :)

FJ - Faten Johary said...

din vektor satu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget