Wednesday, December 19, 2012

Turn around and no one gets hurt.

hadapi stress
Macam ganaz lak ayat kat gambar ni hahaha

Wah dah agak lama Din x kasi update ini blog . Kenapa wa tarak ini blog dengan entry-entry merapu wa , ini sebab wa dapat banyak sangat tugasan dari wa pnya lecture .

Ni dia list tugasan yang wa nak kena buat :
  • Interview Artist
  • 2D animation
  • Typography
  • Redesign Character .
  • Rotoscopic
  • Cover comic
  • Report
Banyak kan ? Haha nampak je banyak tapi sikit ja =-=.Nanti Din pelan-pelan kayuh buat itu vektor . Agak ramai kebelakangan ni Din dapat request vektor dari aweks-aweks.Nanti Din kasi buat . Minggu Depan Mid-Sem,Ok petandan baik untuk org yang request vektor tu kan :3 . Ok bye sekarang Din nak buat research pasal Hang Jebat untuk Character Design Din nanti .

Alahai dah jadi Diari pulak kan entry kali ni.haha Who cares kan ? :P tapi x kesah wa nak update jugak.nak update jugak hahaha .
assignment

Din tak tau apa motif Din upload gambar ni haha apa-apa pun  kami selalu buat kerja gila . Hahaha gambar clasmate dan roomate aku yang gila kami digelar BEREGU CAMPURAN NEGARA.Whooopp Whooop !
Ce korang teka vektor siapa dalam ENTRY ni ???? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget