Saturday, April 16, 2011

"Mati sebab lintah dalam perut.." (Dem seksa!)

Assalamualaikum..
pergh baru berapa hari ni
aku tedengr crita yang sorang manusia termakan kangkung yang ada lintah...
erghhhh!!!

yng buat aku takut lintah ni tak mati dalam badan
lain la pacat skali isap darah smpai pecah kan?

jadi kalau dah hidup dalam badan..
beranak pinak la lintah tu = ="

aaa...lebih kurang macam negara yahudi la..haha
tapi dlm perut korg amacam??

jadi berhati2 la..
better cek dulu kt sayuran terlibat tu..


+
||

=_="

Sekian~

P/S : dem aku tak suka bentang nih!!!

"Gambar Aneh Didedahkan ! "




Assalamualaikum..
skrg akn didedahkan beberapa gambar yang
aneh yang dikatakan

"S a w a n A l b i n o"





:: EKLUSIF ::

ENTRY SEKADAR TANGKAP MUAT
Dem!!!

saja nk buat semak hoho ABAIKAN!

P/S : jgn buat entry mcm aku ni hoho karna bakal risiko anda dicop merapu amat tinggi...

"Tulah pentingnya English Education!~~"


Assalamualaikum~
Dem bak kata usop wilcha(betol ke aku eja?)
"tu la pentingnye english education~"

skali tekena tuan hamba interview direct guna
B.I pulaks~ = =

aku paham B.i cuma nk menjawab je berbelit skit kt public
(time kat rumah tersembur2 air lior speaking wlpn silap = _ =")
P/S : sebab interview Diploma aku biarkn blog ni bersawang punya lama hoho aku nak merapu lagi lepas ni!! O_O"

tak sangka pulak guna B.I
hoho what a DEM!!

kepada yg blm lagi tu redy2 la B.I tu haha
(amek ko din~!)

Sekian harini dah tekena sawan albino hoho


Sunday, April 10, 2011

Komik merapu aku yang kian merapu!

Assalamualaikum..
hoho bila aku takdak pluang
nak guna PC rasa sedikit sawan disitu!

tapi apa yang buat aku makin merapu?
cepat baca kalo tak aku tembak ko rapat-rapat nak?!

PHASE 1
PHASE 2
Klik utk tumbesaran tulang yg sihat!
silap hehe http://bcroom.net/
pelakon yang aku tibai ambik haha takde gaji!= =

Jejaka Terhangat

NoonaQQ

Feeza Macho

Din
(ni yg paling hensem feeza cakap la :hoho
ok tipu disini!!)

hoho takdak mesej tersembunyi mahupun terselindung
dan mahupun terkepit

buat hnya utk mgisi masa lapang :hoho
baik tak aku?fyka ckp aku baik
tipu lagi!

sapo2 nak berlakon meh la bg tau kat aku hoho boleh aku buang masa lagi ye tak?

>>DA<<
bye~

Kadang-kadang aku terasa seperti aku ni AUTOBOT


Hoho assalamualaikum..
kadang2 aku rasa macam ni robot
transformer je
sebab?
hoho sebab kadang2 aku komen dia
mintak word verification(betul ke aku eja ni? = =)

kenapa aku membebel pasa word verification tu?
sebab:

1).aku salah seorang pengguna servis internet yang murah iaitu RM 60 je
so speed aku mmg slow dan mengharapkan trick bg laju je = =

2).kalau ada benda word tu page kena reload so satu lagi masalah speed disitu = =

3).last kadang2 aku ikt mood hoho kalau baik...sejam tggu pun tak pa hoho
kalau tak baik butang org minyak mnjadi pilihan O_O

tapi apa2 pun kita enjoy hoho
kepak kepak kebumm~

AUTOBOT TRANSFORM AND ROLL OUT!!!
bak kata optimus prime~lala
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget