Friday, May 3, 2013

'Segmen Free Bloggercard Nametag by Huda'

KLIK BANNER
nama : Din
no card : 2
id follower : 7161614507377479284# ( btol ke aku buat ni ? haha )

5 sebab kenapa anda tidak patut date dengan seorang pereka grafik.

5 sebab kenapa anda tidak patut date dengan seorang pereka grafik.

Pereka grafik adalah perkerjaan yang biasa dan agak banyak yang memohonnya sebagai perkerjaan.Pereka Grafik bertaburan di mana-mana sahaja.Dan mungkin juga pada suatu hari anda mungkin akan bertemu dengan salah seorang dari mereka kemudian bersembang dan kemudiannya jatuh cinta kepadanya . Jadi ini mungkin entry berguna untuk anda sebelum terjadi kepada anda.

5 sebab kenapa anda tidak patut date dengan seorang pereka grafik.

5 SEBAB KENAPA ANDA TIDAK PATUT DATE DENGAN SEORANG PEREKA GRAFIK

1.MEREKA PELIK.

Pereka grafik lebih suka untuk fikir dan buat.Mereka lebih suka untuk analisis texture dan pattern.Mereka lebih berminat untuk berada di meja kerja dan menikmati nescafe daripada bersembang dengan anda . Dan jangan pelik mereka lebih mengingati tarikh pelepasan adobe photoshop yg terbaru daripada tarikh lahir anda.

2.Mereka mempunyai definisi yang lain tentang "DATING".

Bagi mereka DATING ada dua maksud iaitu BRAINSTORMING & CLIENT MEETING,dan kedua-duanya adalah bosan . Jadi mereka akan analisis perbualan anda dalam bentuk layer.

5 sebab kenapa anda tidak patut date dengan seorang pereka grafik.


3.Mereka tidak mempunyai banyak MASA.

maksudnya mereka tiada masa untuk perkara lain melebihi daripada rekaan grafik dan tangungjawab seorang islam . Mereka akan tinggalkan desktop mereka hanya untuk beberapa perkara antaranya tidur & makan.

4.Seorang yang berbelanja BESAR.

Jika anda fikir anda lebih berbelanja anda silap . Mereka lebih suka untuk melaburkan duit untuk membeli barang grafik seperti tablet daripada hadiah anda yang mengarut tu kah3.

5 sebab kenapa anda tidak patut date dengan seorang pereka grafik.


5.Mereka suka untuk MENGKRITIK.

Pereka grafik suka mengkritik . bah kan akan mengkritik apa sahaja yang mempunyai elemen visual seperti buku menu kedai makan,logo,billboard dan juga diri anda.

Walau apa-apa pun ni hanyalah gurauan semata-mata,lagi best tak payah dating mung jumpa mak bapak mung cakang nak nikoh hahah! . Selamat mengundi kepada semua.undilah untuk perubahan tolak regim kaki songlap parti blue.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget