Saturday, March 30, 2013

Biarkan Gambar bercerita

benda bodoh,celaka,lahanat

Saya tidak mempunyai seluruh hari saya untuk benda khurafat macam ni . mari luahkan ketidak puasan hati di ruang komen 

Monday, March 25, 2013

GIVE AWAY : 1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

KLIK GAMBAR ATAS NI UNTUK JOIN
Assalamualaikum . Hari ni tanpa segan silu din nak join satu Give away.selalunya din agak malas nak join GA ni sebab terbukti takde rezeki kat situ setelah sekian lama . jadi kali ni sebagai tanda sokongan kepada GA cci ni Din join hehe . Din admire la dgn work2 cci ni tahap expert tu :D.

kalau siapa-siapa nak join amat digalakkan.just klik gambar kat atas tu je . Syarat pun mudah.

Syarat-syaratnya :

  • Buat 1 entry bertajuk "1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci" dan backlinkkan entry tersebut disini.
  • Copy Banner di atas dan letakkan di entry korang
  • Follow Blog cci dan Fan Page cci 

  • Mencari 10 orang pemenang
  • Pemenang akan dipilih secara random dan pandai membodek cci :P


Hadiah-Hadiah:-

1x Note Pad Book
2x Set Button Badges
10x Bookmark
5x Greeting Card
2x Watermark
2x Header

Tarikh Mula:- 25hb March, 2013
Tarikh Tamat:- 07hb April, 2013
Masa:- 11.00mlm
Ha amacam hadiah agak best . hehe jom join .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget