Saturday, March 30, 2013

Biarkan Gambar bercerita

benda bodoh,celaka,lahanat

Saya tidak mempunyai seluruh hari saya untuk benda khurafat macam ni . mari luahkan ketidak puasan hati di ruang komen 

8 ulasan:

Paly said...

kalau ade popup mcm ni, kdg2 trus tak layan blog tu, huhu

Nurul Aini said...

TEKANAN JIWA...serious, kena nak kenapa paksa orang like. Minta maaf cakap lah...Serabut sangat.

Merok said...

Tekan x terus.

Fendy said...

keluar terus dari blog tu....

D i n said...

haha gadjet ni amatlah merapu . sapa2 nk pakai macam ni pikior-pikior lah ye

cweet pinky said...

hehehe , CP pown menyampah dgn benda nih , untuk ape la , kalaw ade pangkah , memg CP pangkah tapi kalaw yang kena tunggu tuh ..

kalaw entry blog tuh macam menarik je nak baca, CP tunggu la jugak tapi kalaw tak , memg CP pangkah la blog tuh , and will never ever come again ~

D i n said...

yang ni kalau menarik pun tetap pangkah sebab 2000 saat haha

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget