Saturday, June 1, 2013

Trick Facebook | Menjadi pakar facebook

Assalamualaikum,salam satu pluto.Facebook,satu benda yang tidak asing lagi dengan kita pada hari ini.Selain,digunakan sebagai ruang untuk mencari kenalan lama yang terpisah ianya juga digunakan sebagai satu platform perniagaan online yg berjaya.

Facebook juga tempat dimana kita akan jumpa pelbagai jenis manusia tak kurang juga utk kanak-kanak terbuang yang batak like.

Sudah berapa lama anda berfacebook ? sudahkah anda ketahui trick-trick yg terdapat dalam facebook?jika belum,anda sedang berada di tempat yang betul.Mari kita lihat beberapa Trick Facebook yang agak cool ini.

Trick Facebook :

1.Tulisan berwarna biru : Taipkan code yang diberikan ini ke status anda.Status akan dipaparkan dalam tulisan berwarna biru.

@[1: ]@@[1:[0:1 MESEJ ANDA ]]
facebook, trick, trick facebook, tulisan biru,



2.STATUS KOSONG : Hampir 10 jam anda online facebook pasti akan membuatkan anda tidak tahu nak update apa kan.Maka lepas ni jgn meroyan just update status kosong :)

@[0:0: ]
facebook, trick, trick facebook, tulisan biru,


3.STATUS TULISAN TERBALIK : dah berapa lama anda berfacebook ? pasti bosan dgan status yang normal kan kali ni jum kasi org ramai mengaktifkan otak mereka dengan membaca status anda yang terbalik.Kasi jotos kepala diorang.

pergi ke web TYPEUPSIDEDOWN.COM dan tulis ayat anda dan copy dan paste ( brapa bnyak dan la mohon masuk lokap kah3 )

facebook, trick, trick facebook, tulisan biru,


4.POSTED VIA : Ok ini agak best utk dikongsikan . lepas ni boleh lah update status Via Speaker surau.

facebook, trick, trick facebook, tulisan biru,



 Ok,Sekian untuk hari ini jangan lupa untuk mencuba :) Trick Facebook | Menjadi pakar facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget