Saturday, November 24, 2012

Kabur mata memandang , Kabur lagi mata yang melihat

adobe illustrator,Ai,vektor

Assalamualaikum..Keadaan sekarang ni amat menyedihkan,cuti dah nak habis wuuwuwuwuwu! dah tu mata ni rabun la pulak,sebelum ni sharp je mate din ni nak melihat.Mungkin appeture mata din dah tukar kepada F4.6 -_-

Keadaan ni amatlah menyukarkan din nak membuat vektor yg direquest ,Din nk mintak maaf kalau lambat atau low quality vektor yg din buat nanti.

Sekarang baru Din tahu betapa susahnya hidup org yang rabun.Jadi siapa-siapa ada petua untuk rabun mata ? kongsikannya disini :p

Arghhhh SEKSANYA rabunnnn.....din takmau jadi Detektif conan ! =_=
Friday, November 23, 2012

Keyboard ditekan Entry tertaip

Doodle comel,come,cute,pensil,png file
Ambik la free ni hehe

Kelalaian dalam menaip entry atau apa-apa saja sering berlaku tidak terlepas juga pada diri Din kadang-kadang terlalai jugak dalam menaip . Dalam menaip entry amatlah berbahaya jika kita terlalai.Dalam keghairahan menaip entry kadang-kadang kita akan membuka aib kita sendiri.

Elakkan menulis Entry dalam keadaan emosi yang tidak stabil kerana ianya umpama api yang disimbah minyak petrol.

Sekian untuk hari ni , Haha nampak macam serius kan tapi tu lah realiti,ramai yang secara tak sedar mengaibkan diri sendiri dengan bahasa-bahasa yang digunakan dalam entry spt : ****** (-_-)

doodle,doodle cute
Hushh entry ni tak berkaintan dengan sapa-sapa pun just untuk renungan dan pengajaran buat kita dalam menaip chill la hehe~ :D .

Hilang pulak mood nak buat vektor,maklumlah cuti sem dah nak habis =,=






Thursday, November 22, 2012

Jom BW sambil Follow sampai Lebam

segmen,tingkatkan followe,tips
Klik banner untuk join
Amacam ada nampak tak itu banner yang tertulis "Segmen BW sambil Follow sampai lebam".Hehe sekarang wa nak join ini segmen.kalau lu orang nak join lu org boleh klik ini banner a ( Cakap dengan gaya bahaya gangster hehe)

Kasi Follow sampai lebam aaa hehe dan jom tekan like ni skali :
Kepada blogger yang ada order vektor gambar sila tggu ye hehe saye tgah buat ikot turutan hehe,


Wednesday, November 21, 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan .

segmen,tips tingkat follower
Klik Banner untuk join .
follower

Hehe dikesempatan ini Din nak mintak jasa baik anda semua untuk Like FB fan page Din_Graphic . Trima kasih :) . Hanya skali tekan untuk seumur hidup .





Tuesday, November 20, 2012

Wacom Bamboo penyebab Parkinson .


Assalamualaikum . Bamboo yang Din maksudkan bukanlah buluh yang digunakan untuk membuat lemang atau pun meriam buluh.Bamboo yang dimaksudkan adalah hardware(wacom bamboo/tablet) yang digunakan untuk melukis .

Pertama kali Din guna wacom ni memang macam kena penyakit parkinson,ditambah pulak dengan first timenya haha . Bayangkan tangan melukis mata tengok skrin ? aaa acene tu acene tu haha mmg pening =_=

Dan sampai sekarang Din belum beli wacm tu sebb masalah bajet :p . Lagipun kt tempat Din x dak juai wacom-wacom ni :D . Kepada sesiapa yang ada wacom sila nyatakan jenama wacom anda dan sizenya.Dan cadangkan pada din yang mana paling best ? hehe

wacom bamboo yang seksi,seksi

lawa,mengoda,goda,huarghhh

Amacam best tak ? lawa semacam je kan wacom ni . kalau dapat angkut satu comfem-comfem korang nak buat doodle lagi best cpat lak tu :D

Ha...cakap pasal doodle.siapa nak doodle cepat angkat tangan sambil lambai-lambai dan cakap :

KITE BAKOR JE !
p/s : doodle yang bertema Save palestine . Ermm dalam situasi skrg ni jgn kita lupa doakan saudara2 kita yang lain yg sedang ditindas . PEACE   Y





Vektor Blogger bertuah yang ke-4

Assalamualaikum . Untuk membaca entry yg berkaitan sebelum ini KLIK , KLIK , KLIK , KLIK .

First skali Din nk mintak maaf sebab lambat update walaupun vektor dah lama siap sebab tadi kampung din tengah upgrade kepada Kg,Tampa wayer ( wayerless ) so mmg ada gangguan .

Untuk kali ini , Vektor untuk blogger bertuah yang ke-4 adalah ! AINI ZAKARIA.Blog Aini ni bagi din best penuh dangan ilmiah dan entry yang boleh sentap dan insaf kadang-kadang hehe . Merupaka seorang pelajar di IPTA mengambil jurusan Grafik & Media digital , dan tak hairanlah kalau template blog aini lawa hehe..dan aini juga merupakan my super senior dan din merupakan super juniornya hehe.

flower bucket,aini zakaria,art,doodle
Klik untuk terus menaiki penerbangan ke Blog Aini

Jadi inilah Vektor Blogger bertuah yang ke-4 :

vektor,photoshop,vektor percuma,blogger bertuah


Jadi dengan ini tamatlah pemberian Vektor kepada blogger secara percuma . Insya-Allah ,akan ada lagi pada masa akan datang :) . Dan yang penting free hehe . Bye ,

Huhu takde sape nk isi kekosongan jawatan untuk yang kelima jadi Din tutup je la hehe . Nanti akan dibuka semula :D





Monday, November 19, 2012

Vektor Blogger Bertuah yang ke-3

Untuk membaca entry sebelum ini yang berkaitan sila KLIK , KLIK , KLIK #

Assalamualaikum . Untuk Vektor Blogger Bertuah yang ke-3 kali ini adalah vektor untuk My Lovely Bee.Bee merupakan peserta yang ke 3 . Bee nak vektornya dalam file PNG , Jadi din buat dalam bentuk PNG yang backgroundnya transparent . Sesuai untuk diletak pada header :)

dikbi , my lovely bee , bee yang bijak
Klik untuk ke My Lovely Bee
Blog ini merupakan blog yang ceria bagi din hehe , dan juga merupakan seorang blogger yang amat peramah dan pastinya entry anda akan dibanjiri dengan komen beliau jika anda follownya . My Lovely Bee juga ada membuat tutorial blog dan macam-macam lagi . Jadi ini adalah blog yang berbaloi untuk anda follow .

Ini adalah vektor untuk My Lovely Bee .
Inilah Blogger Bertuah yang ke-3 untuk hari ini , jumpa lagi pada entry yang akan datang . :)

Nantikan Vektor yang ke-4 :) !Aini Zakaria! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget