Wednesday, November 21, 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan .

segmen,tips tingkat follower
Klik Banner untuk join .
follower

Hehe dikesempatan ini Din nak mintak jasa baik anda semua untuk Like FB fan page Din_Graphic . Trima kasih :) . Hanya skali tekan untuk seumur hidup .





38 ulasan:

ikaa said...

same2

D i n said...

ikaa : :D

Fendy said...

selamat bersegmen...

D i n said...

Fendy : :D hehe

Aimi Syahirah said...

Jom join segmen ni.. Ada tag Din juga. huhu http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-doodle-princess-by-aisyahazirah.html

D i n said...

Aimi : hehe thanks :D

Nor Salmi said...

Ibu dah like

D i n said...

ibu : hehe thanks ibu :)

محمد رازيق said...

hehe. all the best bro.

Cik Tyra Lee said...

join.. tq :D

CekbOlat-bOlat said...

pengsan la kau dinn lepas ni . haha

fifie said...

Good luck :) Dan follow here

cerita best said...

Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

cerita best said...

Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

D i n said...

محمد رازيق : thanks :D

cik tyra : hehe

cekbolat : haha dah nk pengsan da ni :)

fifie : trimas

cerita best : haha pak joe spamm hhaha gud luck exam :D

D i n said...

ermm kpd yg follow saye x dapat follow awk balik sbb takde link ke blog2 awak sila tingalkan link :) tq

Nurul Aini said...

join segmen..rajin din..bagus-bagus..selamat bersegmen.

Cikgu Ma said...

gud luck ^_^

D i n said...

Aini : hehe kalau x bersegmen mcm mana nk tmbh follower hehe

cikgu ma : hehe thanks

Lutfi Azmi said...

singgah sini jap .

D i n said...

Lutfi Azmi : hehe bwt mcm rumah sendiri :D

Dikbi Kamaruddin said...

Wah...dah ada fb page... dah klik like...pasni leh skodeng pesbuk plak....hihi

D i n said...

dikbi : haha saja tangkap muat je haha saje trigin nk ada fan page gak :D

Shasha Yacob said...

selamat bersegmen :D

D i n said...

shasha : :)

Dilla Delaila said...

blog bertuah anda telah dipromosikan disini ! jom tengok ---> http://dilladelaila.blogspot.com/2012/11/10-blog-bertuah-kali-ini.html . tahniah !!

Sa Michaisi said...

Selamat bersegmengggg, ekekeke .

D i n said...

SM : tqqqq hahaah

dilla : :D

melissa lissalalissa said...

daa like page tuu., dann..
cuba tengok ni.. =)

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/11/photo-edit-tutorial-introduction-angel.html

cweet pinky said...

cik din pown rajen macam CP ek , gud luck :P

D i n said...

melissa : wahhh hehe tahnks you <3

CP : hehe

Shasha Yacob said...

beres bos :D

D i n said...

Shasa : orait boss hehe <3

hainom OKje said...

Din... lu ni gila segmen ke ape? he..he... tgh mood gengster ni!

dh like lu pya fb.....

kinara kinatara said...

selamat bersegmen jugak...:)

D i n said...

Hainom : haha wa mana ada gila segmen kalau lu tgok tak bnyk segmen atau give away yg gua join haha segmen ni penting jugak utk newbie cm gua ni haha . perlu diingatkan blog ini bukan blog segmen penafian di sini :)

kinara : haha thanks

P/S : tuan segmen ni x listkan aku ke x nampak bayang die pun btw takpe la~

Eiqa Almond said...

tekan daaaaa :P

D i n said...

eiqa : hehe tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget