Monday, November 19, 2012

Vektor Blogger Bertuah yang ke-3

Untuk membaca entry sebelum ini yang berkaitan sila KLIK , KLIK , KLIK #

Assalamualaikum . Untuk Vektor Blogger Bertuah yang ke-3 kali ini adalah vektor untuk My Lovely Bee.Bee merupakan peserta yang ke 3 . Bee nak vektornya dalam file PNG , Jadi din buat dalam bentuk PNG yang backgroundnya transparent . Sesuai untuk diletak pada header :)

dikbi , my lovely bee , bee yang bijak
Klik untuk ke My Lovely Bee
Blog ini merupakan blog yang ceria bagi din hehe , dan juga merupakan seorang blogger yang amat peramah dan pastinya entry anda akan dibanjiri dengan komen beliau jika anda follownya . My Lovely Bee juga ada membuat tutorial blog dan macam-macam lagi . Jadi ini adalah blog yang berbaloi untuk anda follow .

Ini adalah vektor untuk My Lovely Bee .
Inilah Blogger Bertuah yang ke-3 untuk hari ini , jumpa lagi pada entry yang akan datang . :)

Nantikan Vektor yang ke-4 :) !Aini Zakaria! :)


24 ulasan:

Kertas Warna Merah said...

amboih.. cun.. mintak FB boleh?hohoho

D i n said...

Ikhmal malique : haha x taw pulak fb dia haha :)

Nurul Aini said...

comel sangat. sebiji lah. Tahniah tahniah..saya pilih. tettt..button hijau tanda right.


p/s: senyum sampai telinga nama den atas dekat atas tu. T_________T

D i n said...

Aini : hehe oyeah button hijau hehe :D

CekbOlat-bOlat said...

din nak jugakkk :(
huaaaaaa . jeless nya *hentak hentak kaki gajah*

D i n said...

Cekbolat : haha kalau nak boleh bg link gambar..kan ada satu lagi kekosongan :)

Dikbi Kamaruddin said...

Ha...tuan vektor dah masuk....yipppie...thanks ye...suka3....

D i n said...

Dikbi : semua tunduk hormat kat tuan vektor :D hehe

Dikbi Kamaruddin said...

isk...apa plak kat sy...tabik hormat kat pelukisnyer la..

Fendy said...

jeles tol....

D i n said...

fendy : aku pun jeles ni haha :D

Nick Nashram said...

sebijik macam tuan punye gmbar tu..pandai design bro..nak buat satu boleh tak..huhu

D i n said...

Nick : boleh2 ada satu lagi tmpat kosong :)

kinara kinatara said...

wah cantik2..huhu:)

D i n said...

Kinara : thanks :D

AHMAD AFIQ said...

beruntung tuan baru

D i n said...

Ahmad afiq : :)

Mrs Velentine said...

cantiknya

محمد رازيق said...

cantik bro. hehe. aku nak satu. hehe

D i n said...

MV : thanks ;D

محمد رازيق : boleh2....ada satu lagi tmpt kosong~

Dikbi Kamaruddin said...

entri terima kasih utk !Din_Graphic!

http://dikbi.blogspot.com/2012/11/cun-tak.html

Jom Terjah

D i n said...

Dikbi : susah-susah ja :') thanks

On The Way buat vektor untuk Aini hehe :D

Dikbi Kamaruddin said...

X susah pun...wat vektor lg susah

D i n said...

Dikbi : :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget