Tuesday, November 20, 2012

Wacom Bamboo penyebab Parkinson .


Assalamualaikum . Bamboo yang Din maksudkan bukanlah buluh yang digunakan untuk membuat lemang atau pun meriam buluh.Bamboo yang dimaksudkan adalah hardware(wacom bamboo/tablet) yang digunakan untuk melukis .

Pertama kali Din guna wacom ni memang macam kena penyakit parkinson,ditambah pulak dengan first timenya haha . Bayangkan tangan melukis mata tengok skrin ? aaa acene tu acene tu haha mmg pening =_=

Dan sampai sekarang Din belum beli wacm tu sebb masalah bajet :p . Lagipun kt tempat Din x dak juai wacom-wacom ni :D . Kepada sesiapa yang ada wacom sila nyatakan jenama wacom anda dan sizenya.Dan cadangkan pada din yang mana paling best ? hehe

wacom bamboo yang seksi,seksi

lawa,mengoda,goda,huarghhh

Amacam best tak ? lawa semacam je kan wacom ni . kalau dapat angkut satu comfem-comfem korang nak buat doodle lagi best cpat lak tu :D

Ha...cakap pasal doodle.siapa nak doodle cepat angkat tangan sambil lambai-lambai dan cakap :

KITE BAKOR JE !
p/s : doodle yang bertema Save palestine . Ermm dalam situasi skrg ni jgn kita lupa doakan saudara2 kita yang lain yg sedang ditindas . PEACE   Y





18 ulasan:

cweet pinky said...

hahaha , nak3 !! lambai macam kias helikopter dah nih , CP pown minat melukis , tapi kalaw melukis dalam lappy ke komp ke , kena ade softwre tertentu ek .. kalaw takat pakai paint je , tak berapa ek ??

tah la , pakai paint pown jarang tapi ade la :D

D i n said...

CP : haha boleh je kalau nk lukis pakai paint...tapi....ermm tapi...x taw la susah nk cakap haha ms paint tu terlampau basic sangat :D

Nurul Aini said...

laa..ye ke din tak ada? sem lepas tak ada beli ye? subject illustration pakai AI guna mouse je lah ye..hehe..kami orang kena paksa beli tablet. sebiji macam dekat atas yang warna hitam tu.



p/s: untunglsh tinggi.. ^___^

D i n said...

aini : haha din takde duit mcm mane nk bli haha pakai mouse la jawabnya.. T_T

eh mana ada haha

D i n said...

jom ramai-ramai like Fan page din yg baru buat ni . kalau sudi hit like hehe

https://www.facebook.com/dingraphicfp

kt sidebar pun ada kotak like :)

Nurul Aini said...

hehe..kalau dulu beli je, simpan buat harta karun..bukan reti guna pun..haha..ramai kawan2 saya mula-mula tak reti guna, memang parkinson lah jadinya. Last2, buat guna mouse je.


dah like dah..seribu kali tekan like.

D i n said...

Aini : haha parkinson habis la tu haha thanks sbb like :D

Cikgu Ma said...

cerr lukis tuk akak 1 ^_^

ada gak usha bamboo ni...tp x der bajet lagi...maybe bergaji nanti, akak nak rembat satu..nak amik yg touch terus..hehe

D i n said...

cikgu ma : hehe boleh2.. :) hehe beli trus yang ada skrin hehe lagi gempak :D

cweet pinky said...

yup , betol tuh , minat melukis tapi dah lama benti , hehehe ...

D i n said...

CP : la napa brenti :D

Dikbi Kamaruddin said...

aritu vektor, ni doodle plak..
ngan muka tak malunyer sy angkat tangan...NAKKKKK!!..hihi
# dah org offer, watpe nak jual mahal, ye tak??..hihi

D i n said...

dikbi : hahaha kite bakor

Shasha Yacob said...

dengan keazaman yang tinggi, nak doodle satu ! angkat tangan macam saya.

kite bakor, kite bakor.

kinara kinatara said...

angkat tangah 20 kali dapat 20 doodle x?

kina nak jugak...:)

D i n said...

Shasha : awwww kite bakorrr <3

Kinara : haha bnyk sgt tu haha

cweet pinky said...

err ... entah , tapi menyesal gk , sekarang , tangan pown dah keras :D

D i n said...

CP : ok la tu tangan dah keras boleh buat hammer :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget