Friday, November 23, 2012

Keyboard ditekan Entry tertaip

Doodle comel,come,cute,pensil,png file
Ambik la free ni hehe

Kelalaian dalam menaip entry atau apa-apa saja sering berlaku tidak terlepas juga pada diri Din kadang-kadang terlalai jugak dalam menaip . Dalam menaip entry amatlah berbahaya jika kita terlalai.Dalam keghairahan menaip entry kadang-kadang kita akan membuka aib kita sendiri.

Elakkan menulis Entry dalam keadaan emosi yang tidak stabil kerana ianya umpama api yang disimbah minyak petrol.

Sekian untuk hari ni , Haha nampak macam serius kan tapi tu lah realiti,ramai yang secara tak sedar mengaibkan diri sendiri dengan bahasa-bahasa yang digunakan dalam entry spt : ****** (-_-)

doodle,doodle cute
Hushh entry ni tak berkaintan dengan sapa-sapa pun just untuk renungan dan pengajaran buat kita dalam menaip chill la hehe~ :D .

Hilang pulak mood nak buat vektor,maklumlah cuti sem dah nak habis =,=






18 ulasan:

Cik Nas :) said...

betul3..kalau emosi tak stabil baik jangan tulis..nnti keluar yang pelik-pelik ==' btw, cuti nas pun dah nak habis...mood pun dah kelaut :p

D i n said...

Cik nas : T_T cuti oh cuti~~

nabila biela said...

btol2...tapi kalau mood ok dan happy mmg ssuai sgt tlis enty kan

D i n said...

nabiela : haha betol2

kinara kinatara said...

huhu.l.blog kina ade satu dua entry emosi..:)

fifie said...

Semalam fie tulis satu entry ingat nk publish pagi nie, tp bila baca balik tadi aisyy takleh2 tak kena. Entry tu mungkin akan buat someone terasa maklum lah menaip diketika hati tak stabil

D i n said...

Kinara : haha takpe2 din just bg pandangan je hak tulis hak milik stiap insan :)

Fifie : haha jaga hubungan sesama manusia sbb hubungan tu sgt susah nk jaga :)

yana halim said...

akak pun main belasah je tulis blog. ekeke...

Nizam Erul said...

haha . betol jugak tu , kekadang baru tringat yg Nizam adew entry psal mngumpat niy . Nak padam lah :3

D i n said...

yana : ekekeke :3

Nizam erul : haha bahaya tu :3 jgn ngumpat lagi rugi je :D

Nurul Aini said...

Betul..kalau tengah emosi memang terkeluar semua..hehe..



p/s: betul lah cuti sem dah nak habis..selamat pulang ke tempat asal. Seri Iskandar, Din datang..hehe.

D i n said...

Aini : huhuhu arghhh berat kaki la nk gi sane T_____T

Shasha Yacob said...

mohon , bukan aku salah satu dari yang dicakap dalam entri nih. :D

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

betul 2.. sangat setuju dgn pandapat anda... :)

D i n said...

Shasha : hahaha buka la x berkaitan dgn yg hdup atau mati :D

Ahlam : :)

cweet pinky said...

betul tuh ci din :D CP tak nafikan tuh , kdg2 punye sedap menaip , terlepas benda yang tak sepatutnya ..

D i n said...

CP : Hahaha

Dikbi Kamaruddin said...

harap2 x terkeluar la perkataan tooooot kat dalam entri...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget