Tuesday, November 20, 2012

Vektor Blogger bertuah yang ke-4

Assalamualaikum . Untuk membaca entry yg berkaitan sebelum ini KLIK , KLIK , KLIK , KLIK .

First skali Din nk mintak maaf sebab lambat update walaupun vektor dah lama siap sebab tadi kampung din tengah upgrade kepada Kg,Tampa wayer ( wayerless ) so mmg ada gangguan .

Untuk kali ini , Vektor untuk blogger bertuah yang ke-4 adalah ! AINI ZAKARIA.Blog Aini ni bagi din best penuh dangan ilmiah dan entry yang boleh sentap dan insaf kadang-kadang hehe . Merupaka seorang pelajar di IPTA mengambil jurusan Grafik & Media digital , dan tak hairanlah kalau template blog aini lawa hehe..dan aini juga merupakan my super senior dan din merupakan super juniornya hehe.

flower bucket,aini zakaria,art,doodle
Klik untuk terus menaiki penerbangan ke Blog Aini

Jadi inilah Vektor Blogger bertuah yang ke-4 :

vektor,photoshop,vektor percuma,blogger bertuah


Jadi dengan ini tamatlah pemberian Vektor kepada blogger secara percuma . Insya-Allah ,akan ada lagi pada masa akan datang :) . Dan yang penting free hehe . Bye ,

Huhu takde sape nk isi kekosongan jawatan untuk yang kelima jadi Din tutup je la hehe . Nanti akan dibuka semula :D





32 ulasan:

cweet pinky said...

alalalalalalalalalala !!!!!! huwargh !!!!!

Fendy said...

smart!

D i n said...

Cwet pinky : ULALALALALALA !

fendy : trimas :D

ahsfantasy24 said...

baru kali pertama datang, nice blog.
nanti harap kita pun boleh jadi bertuah :D

Nurul Aini said...

hahaha..ehh..tak sopan..hehe..terima kasih din.smart..super junior? hehe..lagu kumpulan korea ke? sorry sorry sorry..hehe..kidding.

Sa Michaisi said...

eh eh eh jeles nya wa.. rawrrr. Smart bro. Lawa,cantik,comel . Haha semua ada. Keep it up :B

D i n said...

ahsfantasy24 : oyeahh trimas sbb sudi singgah :D

Aini : sory sory makan roti cicah kari sedap skali ~~ haha

SM : wah trimas :D

AHMAD AFIQ said...

dapat free. nak jugak

D i n said...

AHMAD AFIQ : dah tamat hehe tggu nanti akan dibuka smula hehe

cweet pinky said...

hahaha , tak sempat , tak sempat , huwargh !!! sob3 ~~

Dikbi Kamaruddin said...

ala..cian CP..nanti kalu din bukak promotion balik kita roger2 yek...

Din : mmg ohsem la... tak sia2 belajar Grafik & Media digital

melissa lissalalissa said...

semart~ ^^

Cik Tyra Lee said...

hai, first time here..
nak jugak yang tu..:D

Eiqa Almond said...

alamakkk, melepas..

kinara kinatara said...

nice lah..kina nak jugak boleh?

Cikgu Ma said...

lawa =)

CekbOlat-bOlat said...

alaaa *redhaa*

Cikgu Ma said...

lawa =)

D i n said...

CP : hahaha len kali kasi sempat atw haha

Dikbi : alhamdullilah :D thanks

melissa : trimas <3 hehe

Cik tyra : hehe trimas sbb sudi singgah nanti din buat promotion lagi :) keep update :D

Eiqa : hehe

kinara : hehe boleh je :) just keep update with din_graphic hehe

Cikgu ma : thanks :D

Cekbolat : haha :)

Nor Salmi said...

cantik vektor tu..
Singgah & follow sini

D i n said...

Nor salmi : terima kasih :)

chot ok..! said...

atotot cmlnya vectore tu..hee balas kunjgn saudara..:)


entry baru dari chot,jemput singgah kalau sudi.
http://chot91.blogspot.com/2012/11/custom-albumhadiah-istimewa-dari-my-mom.html

chot ok..! said...

bilaa laa blhdapat vectore dari orang plak..hee..

D i n said...

chot : hehe makin byk pulak request eh..nanti din buat promotion secepat mungkin :)

fiqah hamed said...

nice...buat promotion?? kena peka nie..hehe.. (":

D i n said...

Fiqah : hehe betul tu kena alert slalu nanti terlepas hehe

hainom OKje said...

Bagus... bagus... saling berbalas review...he...he... apa kata tolong vektorkan OKje sefamily Din...he...he...

D i n said...

Hainom OKje : hehehe boleh je tapi mgkin lambat kit hehe :D

cweet pinky said...

wokeyh :P

D i n said...

CP : :D

Kelana Cinta said...

Nice vector~

D i n said...

kelana cinta : thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget