Saturday, November 17, 2012

Vektor Blogger bertuah yang ke-2

Assalamualaikum . Sebelelum ni din ada buat entry Blogger bertuah yang akan dapat doodle.Klik < .Sekarang tiba masa untuk Bloger bertuah yang ke-2 iaitu Ikhmal Malique a.k.a Kertas warna merah

Klik header ni.
Blog Kertas Warna Merah ni adalah salah satu blog rujukan aku untuk dapatkan tip-tip untuk berbloging dan juga ada sikit pasal SEO . So memang tak rugi kalau follow.Dah follow ce korang tengok entry-entry lama dia.best!

So tak mau cakap banyak,ni dia vektor untuk Ikhmal Malique.Hehehe nk cuba pujuk awek eh ikhmal hehehe~

vektor drawing,vektor,kertas warna merah

Esok kita akan update vektor untuk peserta yang keempat pula . Diharap teruskan update bersama saya :) 
Terima Kasih kerana membaca Vektor Blogger bertuah yang ke-2 


19 ulasan:

Fendy said...

okay...tgu lagi...hehe

D i n said...

Fendy : Okey :D

Wen said...

wow....... heeee... vektor tu ada software ke? banyak org buat vektor lately hehe

Wen said...

eh lupe, salam kenal tuan blog, wen dtg ntah dari blog mana tah, da tak ingat. hehe

D i n said...

Wen : hehe salam kenal jugak :)
yup din buat vektor pakai Adobe illustrator+photoshop je :)

Ikhmal Malique said...

wah. trimas din. haha. terbaikkkk. ok2. nak g pujuk jap.

D i n said...

ikhmal malique : haha macam-macam :D

Dayah Danisha said...

Pandai nya buat ! macam >FIQGRAPHIC<

Nurul Aini said...

hehe..cantiklah sebiji..kelakar je nak pujuk awek.

CekbOlat-bOlat said...

sjak bila beliau pakai tudung ?
hahaha .

D i n said...

Dayah : thanks :)

Aini : wa aini puji din la hehe :D

Cekbolat : wah kenal ke tuan badan vektor ? :D

Inspektor Azim said...

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)

Tak Mungkin Benar

D i n said...

Inspektor : yes sir yes

Sa Michaisi said...

Hahah lawa . Wa respect lu sifu :B

D i n said...

SM : takyah respet sye ..sye ni budak baru lagi :)

Dikbi Kamaruddin said...

Wow...cun la

D i n said...

Dikbi : hehe dikbi punya dah nk siap tgah kaler :)

kinara kinatara said...

woooooo..comil lah..:)

D i n said...

Kinara : waa thanks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget