Friday, November 16, 2012

Perang Siber Antara ! Din_Graphic ! & IDF (ISRAEL DEFEND FORCE)

idf,israel kejam,israel laknat,kaum yang celaka

Umum diketahui pada awal tahun islam pihak israel telah melakukan operasi besar-besaran iaitu aku boleh katakan operasi bunuh orang saja-saja,operation of pillar apa kebenda ntah . Aku harap israel hancur berkecai.

Susulan daripada tindakan israel yang laknat lagi bodo si yahudi itu berlaku beberapa perang siber antara IDF & !Din-Graphic!.Setelah sekian lama pihak IDF terkena kata-kata bom berangkai aku,Pihak IDF mengambil tindakan dengan menyerang balas aku . Seperti gambar diatas .

"SHAME ON YOU israel , You can kill me but you can't kill the truth ! come here IDF bring your best agent MOSSAD take me ! i'll sure to kill u :D

! Din_Graphic ! Sentiasa bersama dengan rakyat palestin dan syria . power of DOA #

israel laknat,musnahkan israel

Owh petang ni akan berlaku proses vektor untuk blogger bertuah yang ke-2 tggu :)





12 ulasan:

Fendy said...

apakah?...di godam?

Nurul Aini said...

din buat sampai jadi macam tu? tak apa din apa kita buat kita dapat. setiap apa yang kita buat ada balasannya.. Ya..saya Nurul Aini pun sentiasa bersama saudara seislam saya di Gaza. Allah Maha Besar..Nanti saya nak try juga lah, nak pergi godam fb Jewish united fund.. mesti nanti jadi macam din juga.

Nurul Aini said...
This comment has been removed by the author.
D i n said...

Fendy : bukan kena godam haha tapi IDF block buat seketika haha :D

Aini : >:D

D i n said...

Aini : din tak godam just din kacau2 program propaganda diorang :3 diorang dah panas...

Ana Farhana said...

perghhh!

Nurul Aini said...

hehe..typing error di situ..sebenarnya nak tanya din buat apa sampai jadi gitu..hehe..ohh..saya tengok ramai kot orang pergi provok page tu.

D i n said...

Anafarhana : >:D

Aini : Hehe provoke tanpa henti dan spam pekara yang sebenar >:D

Kertas Warna Merah said...

oh din. patut la FB x ble nak bukak tadi. kau ddos FB rupanya.haha jom2 ddos web israel.

D i n said...

ikhmal malique : lol aku x reti la nak ddos2 ni :/.nak ddos kena buat ramai-ramai :D

kinara kinatara said...

hidup gaza...

musnalah israel di mata dunia..hancur berkecai..amin..

D i n said...

Kinara : :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget