Wednesday, November 14, 2012

Tips meningkatkan Page Rank (PR)

what is page rank,page rank,periksa page rank,pr
Assalamualaikum..Tadi jalan-jalan ternampak entry ikaa ni . Hehe lepas tu terdetik rasa nak chek page rank blog ni.Okey, sebelum tu apa itu page rank ?


Dipetik daripada entry IKAA .

Lepas tu Din terus chek page rank blog din ni pastu tekejut lak ( tekejut walaupun masih blurr apa itu page rank =_=)

page rank,pr
Untuk sapa-sapa yang nk chek page rank boleh la ke link ni : http://www.checkpagerank.net

Owh lupa . Untuk TIPS MENINGKATKAN PAGE RANK (PR) BOLEH LA KE ENTRY INI CEPAT HEHE :D











20 ulasan:

FJ - Faten Johary said...

sebelum aku buad ni bg taw apa fungsi kod ni . ambek ko hahahhaa

Fendy said...

baru tahu...haha

D i n said...

Faten : wuarghhhh aku kena balik hahaha :D

fendy elele fendy msti lagi tinggi ni hehe

CekbOlat-bOlat said...

acanooo ?
huhuh . untglah page rank tinggi .

Nurul Aini said...

hehe..faten faten..lagi satu nak naikkan page rank pergi ping dekat search engine..

dekat sini :

http://blogsearch.google.com/ping

http://www.bing.com/webmaster/ping.aspx?siteMap=http://YOURrssfeedURL.COM

http://www.bing.com/toolbox/submit-site-url

pr saya tak tinggi pun.

Ikhmal Malique said...

tahniah din.! hebat. dah pr1 lepas ni kena kekalkan. aku punya PR dah jatuh. kosong.. kosong.. sedey..

abah khalisha said...

Thanks for the tips

Fesyen Janggut Yang Sangat Cool

ikaa said...

perhhhh din dah PR 1 nie yg syok nk komen ari2 nie hah

D i n said...

Cekbolat : x dak untung pun haha

Aini : thanks hehe dah ping :D

ikhmal malique : haha nanti aku punya pun turun gak sama nyanyi lagu najwa latif a noh haha

abah khalisha : welcome~

ikaa : PR1 x dak apa2 pun hehe :D

Dikbi Kamaruddin said...

saya pun kosong jugak...leh join konsert najwa latif tak?? hihi

D i n said...

Dikbi heeh boleh2 :D

Yousof said...

Terima kasih kawan ;D

D i n said...

Yousof : haha sama2 kawan :D

CikMunBlogger said...

tragis nya aku . aku tak taw pr page aku berapa . hehe XD

www.munviolettaxious.com

D i n said...

cikmun : haha sama la :D

kinara kinatara said...

wah..kina pom kene cuba nyh:)

kinara kinatara said...

wah..kina pom kene cuba nyh:)

D i n said...

Kinara : ha try2 :D

Jue Jaynee said...

hihikk jue pun 1 juga

D i n said...

Jue : leh je amik la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget