Friday, April 8, 2011

Gila Musim Durian...SEMPOI!!!!!

Assalamualaikum..
hoho..aku mai sini ada org juai durian
pi sana ada org juai durian..woho bikin gian la~ha3



Apalagi jom sentai bagi habis~
(sebab kenapa aku ketepikan PC utk update dan online)

P/S :haha baru aku tau lambang ni sebenarnya lambang celcom kolony hoho
trimas sbb info~~~~~~
hari ni sibuk sebab ramai org meninggal kat taman..fuh takutnya diri ini..
kerja overtime.. :D


SAH HARI NI ENTRY MERAPU DAN KORG PUN MNGKIN AKN MERAPU = ="
Tuesday, April 5, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN


Assalamualaikum...
hoho hari ni di-Tag oleh >>NaNaoSaKi<<
wuhu takpe la tgh2 dok otak blank ni try join GA.
mana tau nanti aku jadi superman ke apa.

(ingat jugak si NaNa ni kat aku ye~~~)wahaha

tak payah nak bebel mcm ahli politik tapi hasil takdak
jom meh ramei2 kita join hoho :tampo


1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

OK MISSION COMPLETE

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

OK MISSION COMPLETE


3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

OK MISSION COMPLETE

1)Zura Chan
2)Hananiey
3) Ain

4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. Kehkehkeh!

OK MISSION COMPLETE

5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina. Kehkehkeh!!

(Aku pun nak tumpang gelak HOHOHOHO Jum join tanpa segan silu)

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

MENGIKUT KALENDAR 2011 BUKAN 1993 INGAT!


Monday, April 4, 2011

Niat Murni Aku Terbantut Gara-gara Lagu Auto-play =,=

Assalamualaikum..
(fuh~~)hari mood nk BW saja tapi
adoi ni yang malas ni lagu yng jenis Autoplay ni yang dok buat aku terbantut
hajat ni...ha5 bukan berak ha!

kalau lagu jenis besa2 ni takpa la
kot la jenis bnyi gitar ja ka..kan

tapi..skali kluar lagu seberang la adoi!
jiwang tangkap leleh plak tu huh..
nanti tak brutal la kakak ngn abg aku dgr kt PC ni..ha5

aku jenis tak kesah lagu melagu ni..tapi kalau aku rasa
tahap ke-BRUTAL-AN aku terhakis aku
akn clik butang orang minyak kat atas kanan tu haha

ADIOS-SA~wassalam...
P / S :JANGAN hentam saya...aku ttp layan lagu-lagu korg tu
tapi kalau aku duk sorg-sorang la ha5...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget