Saturday, April 30, 2011

UNDER CONSTRUCTION


Assalamualaikum..


sekian lama menyibukkan diri.
last2 dapat jugak aku sentuh keyboard.. = = (meyeksakan!)haha
bosan mengadap PC hari2 skali-sekala pergi merantau kat negeri kedah 2hari..

ok sapa2 la yang dah tertekan butang follower tu trima kasih le ye..
sebab ringan je jai tu nk klik kan? walaupun berselerak ja
bilik nih = =

Ok jgn lupa tingalkan jejak anda lagi..
dan tahniah kpd yang meletakkan link blog anda di profile anda
kerana sedikit sebnyak telah memudahkan kerja saya utk mengskodeng anda balik
hohoho...

terus tinglkn jejak anda di sini ^^'

P/S : adess tk sangka ada org russia follow wahahah trimas2~~~

*adess nk update entry lain dengan blogwalking plak nanti..* hohoho

lost energy dah nih = =

Sunday, April 24, 2011

Dulu Superman..Sekarang PORN-MAN...


kiri (SHADE) dan kanan (ZERO)

untuk bacaan yang lebih berkualiti klik

SINI

-----
Assalamualaikum..
-----

dulu-dulu ada superman yang skema dtg menyelamatkan NewYork dari bala..
sakarang muncul pulak superhero yang muncul menyelamatkan pelacur..

superhero itu memberikan khidmat mereka selepas
beberapa kes pembunuhan bersiri terlalu kerap terjadi
dan mangsanya dikalangan pelacur...

kedua-dua superhero itu memakai baju seperti watak wira
yang terdapat dalam komik dan filem..(pengaruh filem nih ="=)

ok.kalau lah anda ada kuasa atau diberi peluang
superhero macam mana yang anda nak jadi?
macam ni ke? atau lain?Ce citer...

P/S(1) : porn-man hnya ciptaan dari keyboard saya..

-----
P / S(2) :

Ni semua bale ni....bale!!.....saye ade seminar ni... ="=

Pak Jabit : ahhh!! ni kaki tengok DVD ni....

Usop Wilcha : nampok bebenor nipunye~~



(sedutan dari filem hantu kak limah balik rumah)

Lelaki Berkacamata VS Tak Berkacamata

Assalamualaikum...

---

*Tulisan daripada keyboard ke blogspot ni adalah rekaan semata-mata*

Lelaki berkacamata menentang lelaki tidak berkacamata
mana lagi hebat yg pakai rayban macho atau yg tak pakai rayban tu macho?


lelaki berkacamata vs tak berkacamata?
sapa menang? untuk memuaskan hati aku.
aku buat win-win situation..

takdak sapa menang kalau kita tersungkur time jalan depan org ramai
konfem malu...

dalam hal ni saya dengan bangganya
telah merapu-meraban pada malam ni


tak lupa jugak moral in the sory :

+ kita semua ni sama hahaha tak dak beza tau :D
+ jalan elok2 jgn sampai tersungkur

P / S : sedikit sebanyk dipengaruhi olh kwn aku sebb kna teman dia pi beli
apa? rayban? ha benda tu la ="= memilih betoi la wahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget