Saturday, March 2, 2013

Azab sengsara Lu Akan Rasa .

Tadi Din ada usha-usha skit dekat Din punya statistik . Secara tersengaja Din termengusha keyword ni haha.


Ok,Sejak temuduga siri 49/13 dah bukak ramai yang join din tengok . wa saspek keyword ni dicari sebab dia berminat nak join.Haha.

Bagi Din la kan , Din bahagikan kepada 3 tahap kesusahan.Pertama yang paling susah NAVY . KeDua - Darat , Ketiga - TUDM.

Kenapa Navy din letak kat ranking first ? nak sebut takut org tak percaya so pergila sendiri interview nanti ye :)

Kedua Darat yang kedua susah ?.Seriusly kalau nak masuk Darat fitness mesti kaw-kaw punya macam kopi kapal api gitu.Kawan Din sorang tentera darat dia PARA . Tentera darat asal mahu je mesti dapat :D

Ketiga TUDM-kenapa din rankingkan TUDM yg ketiga ? ini sebab Din sendiri ada pengalaman dalam TUDM ni dari pemilihan awal sampai pemilihan Akhir sampailah ke 6 bulan dan passing out parade.

Din rankingkan ni bukan la nak tunjuk mana satu lopek atau lemah sebenarnya semua cabang ATM ni kuat-kuat belaka :) ditambah pulak dengan teknologi yang tak kurang hebatnya :)

So nak join TUDM tgok syarat dulu :


Kesimpulan kat sini jangan salah paham kat entry ni satu hal , lagi satu wa respek sama lu orang yg berminat join ATM ni! :D cayalah .kalau nak join tak pikir sepuluh kali,lagi satu Din nasihatkan ikut hati kita sendiri jangan ikut cakap orang.kalau ikut orang sampai bila2 la kita kat blakang orang tu :) ok zasss!










Stop Motion.

2d animation,makmal,makmal komputer,makmal animation,animation,2d animation


Friday, March 1, 2013

Pray For Lahad Datu

Assalamualaikum .

Walaupun Din jauh di semenanjung tapi din tetap risau dengan angota-angota yang sedang bertugas kat sana . Tambah2 pulak wa punya Brother pun terlibat sama dalam tugasan disana .

Stakat ni mengorbankan 2 orang angota VAT 69 (Very Able Troop 69) PDRM.Punca daripada serangan motar daripada penceroboh.Din berharap konflik ni dapat lah cepat-cepat diselesaikan .

Takziah kepada pejuang negara yang terkorban AL-FATIHAH . #PrayForLahadDatu.



Sumber Google .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget