Thursday, September 27, 2012

Guna perspektif pada Teks







guna macam freetransform just tarik2 kotak .


siap


! TUTORIAL BERGAMBAR TANPA LETERAN !






Wednesday, September 26, 2012

Download Photoshop cs6 Portable .


Download Photoshop CS6 portable .

Selepas download anda akan dapat file .RAR extract file tu dan dah boleh guna dah : ) . Gandingan terbaik photoshop adalah dengan adik bradiknye ADOBE ILLUSTRATOR .

>Download Illustrator di sini :


SELAMAT MENDOWNLOAD
segalanya di hujung cursor anda .

Hack Time Cyber Cafe

SEGALA MASALAH YANG BAKAL TERJADI DI MASA ANDA SEDANG HACK MASA/TIME DI CYBER CAFE SEKIRANYA TERKANTOI ITU ADALAH MASALAH ANDA SENDIRI.PIHAK KAMI TIDAK BERTANGUNGJAWAB KE ATAS KECEDERAAN ATAU KERUGIAN YANG BAKAL ANDA DAPAT.SEKIAN



As-Salam #

Pertama sekali entry ini hanyalah untuk tujuan pembelajaran . sekiranya ada buat dan kantoi anda pandai-pandailah menjawab ye :)

1# Pertama sekali download "processexplore" di >>> S I N I <<<


2# Bila siap download buka/extract file itu dan sila buka . Selepas itu run program "procexp.exe" icon window.





















3#  Dan selepas itu cari software cc yang korang tgah derma duit tu . Antara beberapa software cc yg slalu diguna .(sory tak brapa tau software cc ni dah bertahun x g cc tak dak nafsu nk pegi).

#Tinasoft
#HandyCafe
#CCmanager
#MetaCafe



















ini adalah panel software procexp yg korg download tadi . bila dah buka korg cari software cc yang mereka guna . dalam gambar ni tiada software cc sebab aku online kat rumah (lagi puas) maka dengan itu korg pandai2 la cari ye . bila dah jumpa > halakan cursor(mouse la!) anda ke nama software itu dan right click > pilih > Suspend.

Selepas korg klik menatang suspend tu software tersebut akan jadi hag maka dgn itu main la puas2 kt cc tu ye ! kantoi pandai2 jawab . org kata pandai makan pandai simpan .

Bila dah agak boring lama2 tu dan rasa nak berambus balik sila : klik pada software yg korg suspend tadi right klik pilih RESUME #

SALAM HARI KHAMIS #
Tuesday, September 25, 2012

Teknik Forgot Password FB (Trick or Treat?)

As-salam #

Ini adalah salah satu tekni yg lebih dikenali sebagai trick utk mendapatkan password fb mangsa kemudian mengHijack account fb mangsa tersebut.Dengan mengunakan cara ni , anda hanya perlu melakukannya dengan mengikut procedure yg tlh ditetapkan olh FB.Tak perlu lah anda nk buat code html utk phising ke ape ke bypass security ke tak yah . apa yang perlu ikut steps .

Cara-cara memasak nasi goreng perencah facebook :

1# tekan "FORGOT YOUR PASSWORD ? "











2# Kemudian masukkan email fb mangsa pada kotak "Email,phone or facebook username"















3# Selepas tu akan kluar panel camni dan click "This is My Account"











4# Pastu akan kluar ni pulak korg tekan pulak kat bawah kiri tu "No longer have acces to these?"











5# Pastu kluar kotak panel ni pulak . korg isi email korg.(GUNA EMAIL TIPU)










6# Pastu akan kluar kotak ni pulak haishh bnyk kotak la ! tekan "CONTINUE"














7# Pastu kluar la kotak ni untuk step1 of 3 korang select friend dia yang mutual friend dgn korg# utk 2 of 3 and 3 of 3 pilih je mana2 kawan mangsa.



















 8# Ha pastu kluar mcm kotak tepi kanan ni first click "SEN CODES TO FRIENDS"


9# utk langkah ni korg kena masukkan code2 yang telah korg send kat friend yg korg pilih tu . Macam mana nak dapat kode tu ????

ada dua cara nk dapat code yg korg send tu

first = Hack FB dia
second = korg mesej la dia suruh bagi code yg korg send tu pandai2 la korg ayat marka tu cmna haha

dah dapat "SUBMIT CODES"


LAGI ?? >>KLICK<<
Monday, September 24, 2012

Teknik tukar warna ( BASIC )


Melakukan teknik menukar warna pada sesuatu gambar .

1# buat selection dengan mengunakan lasso tools . Anda juga boleh mengunakan tool pen untuk membuat selection mengikut kesukaan anda . Tools lasso boleh dicari di tepi bar di bahagian kiri .

2# Setelah anda membuat selection anda boleh terus tekan di bahagian hue & saturation.Kemudian mainkan nilai yan terdapat dalam panel hue & saturation . Untuk mengakses ke heu & saturation . pilih menu imej > adjustment>heu& saturation.

ni hasil saya buat ya agak cuai kan haha . bagaimana pun ini adalah basic menukar warna .



Sunday, September 23, 2012

Meremove Kotak pengesahan komen .


As-Salam #

Seriusly aku berani cakap yang kotak yang suruh korg isi code utk pengesahan komen korang tu 99.9% adalah alat yang paling dibenci+menyampah+menyusahkan.Kenapa?sebab isu ini telah bnyk dipersebutkan sejak pada zaman rom lagi haha . kadang2 code yg diberi mmg payah then kalau nk tukar code pun susah kalau speed internet lambat . Got it ? .

Kadang2 aku memang berminat gila nk beri komen utk sesetengah entry tapi bila kluar alat canggih tu memang pilu...haha.

Jangan ingat blog korg pun dah terlepas mulai skrg cepat pi chek haha . sebab apa yang aku tahu kalau berlaku perubahan seperti yg sedang berlaku skrg perubahan dashboard yg baru dan pelbagai alat2 yg "canggih" sedikit sebanyak boleh merubah sedikit setting-setting blog korg .

antara blog femes yg masih ada benda canggih tu :


*HaHaHa*

HOW TO REMOVE THIS ALAT CANGGIHHH :


1.go to tetapan/setting :

2.then....
tetapan>siaran & ulasan :) DONE #


 









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget