Tuesday, September 25, 2012

Teknik Forgot Password FB (Trick or Treat?)

As-salam #

Ini adalah salah satu tekni yg lebih dikenali sebagai trick utk mendapatkan password fb mangsa kemudian mengHijack account fb mangsa tersebut.Dengan mengunakan cara ni , anda hanya perlu melakukannya dengan mengikut procedure yg tlh ditetapkan olh FB.Tak perlu lah anda nk buat code html utk phising ke ape ke bypass security ke tak yah . apa yang perlu ikut steps .

Cara-cara memasak nasi goreng perencah facebook :

1# tekan "FORGOT YOUR PASSWORD ? "











2# Kemudian masukkan email fb mangsa pada kotak "Email,phone or facebook username"















3# Selepas tu akan kluar panel camni dan click "This is My Account"











4# Pastu akan kluar ni pulak korg tekan pulak kat bawah kiri tu "No longer have acces to these?"











5# Pastu kluar kotak panel ni pulak . korg isi email korg.(GUNA EMAIL TIPU)










6# Pastu akan kluar kotak ni pulak haishh bnyk kotak la ! tekan "CONTINUE"














7# Pastu kluar la kotak ni untuk step1 of 3 korang select friend dia yang mutual friend dgn korg# utk 2 of 3 and 3 of 3 pilih je mana2 kawan mangsa.



















 8# Ha pastu kluar mcm kotak tepi kanan ni first click "SEN CODES TO FRIENDS"


9# utk langkah ni korg kena masukkan code2 yang telah korg send kat friend yg korg pilih tu . Macam mana nak dapat kode tu ????

ada dua cara nk dapat code yg korg send tu

first = Hack FB dia
second = korg mesej la dia suruh bagi code yg korg send tu pandai2 la korg ayat marka tu cmna haha

dah dapat "SUBMIT CODES"


LAGI ?? >>KLICK<<

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget