Sunday, September 23, 2012

Meremove Kotak pengesahan komen .


As-Salam #

Seriusly aku berani cakap yang kotak yang suruh korg isi code utk pengesahan komen korang tu 99.9% adalah alat yang paling dibenci+menyampah+menyusahkan.Kenapa?sebab isu ini telah bnyk dipersebutkan sejak pada zaman rom lagi haha . kadang2 code yg diberi mmg payah then kalau nk tukar code pun susah kalau speed internet lambat . Got it ? .

Kadang2 aku memang berminat gila nk beri komen utk sesetengah entry tapi bila kluar alat canggih tu memang pilu...haha.

Jangan ingat blog korg pun dah terlepas mulai skrg cepat pi chek haha . sebab apa yang aku tahu kalau berlaku perubahan seperti yg sedang berlaku skrg perubahan dashboard yg baru dan pelbagai alat2 yg "canggih" sedikit sebanyak boleh merubah sedikit setting-setting blog korg .

antara blog femes yg masih ada benda canggih tu :


*HaHaHa*

HOW TO REMOVE THIS ALAT CANGGIHHH :


1.go to tetapan/setting :

2.then....
tetapan>siaran & ulasan :) DONE #


 









6 ulasan:

mizsfatima said...

seyes..memang benci benda ni. sangat menyusahkan. tengah2 nak komen ada benda nie trus pangkah blog tue. melambatkan kerja jer nak kene ltk code tue.

D i n said...

=_=:
kadang code terlampau advance ...

~ Cik Azz ~ said...

Blog akak takde benda alah tu.. Sila2 lah tinggalkan komen.. :)

D i n said...

hahaha~

Anees :) said...

ok thnkz awak..dh remove pon...:) done follow juga..:)

D i n said...

haha thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget