Sunday, January 1, 2012

Tu Dia Baq hang . . Lagu noh !

Assalamualaikum . .
 
Tu dia baq hang....jangan duk saspen sangat padahai tak dak apa pun yang nak baq hang baq hang .
bukan nak mohong la tapi dah lama aku tak mula menaip benda alah ni . 
Ok.disebabkan hangpa tak tanya (HAHAHA) aku nk habaq mai ni aku la ni sibuk gila gaban power ranjers la =_=
 
Ok.stop merapu sat . semenjak dua menjak aku pi sambung blajaq ni aku jadi pelik knapa budak utara yang cakap utara macam aku ni jadi target ? haha maksud aku bukan target nak pi tembak bagi mampoih ka apa tak..cuma jadi target depa main bahasa kadang-kadang aku tutuh gelak depa cakap utara bunyi mcm apa lagi hahaha (ok keep practice ! haha) tapi tak pa bukan jenis aku suka pleking org haha fuh depa cukup sronok bila org utara jumpa orang utara paihtu berhujah fuh depa cukup mau baq hang.
 
tapi apa-apa pun depa termasuk hangpa memang terbaik ar tak tau sebab apa tapi memang terbaik la . Sejak aku sambung ni jugak dah takdak time nk blogging + blogwalking sblum ni aku cukup mau buat benda tu haha disebabkn tu mngkin org dah tak kenai :D bukan apa ada masa terluang aku pi main game COD ermm hahaha ok la we aku nk melalut pasai tu ja sbagai entry pertama 2012 aku tahun ni.
 
Apa dia azam hangpa tahun ni ?
azam aku dah tercapai dalam beberapa jam saja tak ambik masa stahun pun . ANDA BILA LAGI ? azam ni sebenaqnya bila-bila pun boleh bukan masuk tahun baru ja .
 
"SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH ADIK-ADIK
 
 
 "

p/s : Sapa2 tau ATM masuk bila ? aku nk try askar ni :D (komando...komando...komando !!!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget