Sunday, May 8, 2011

Terpaksa Menghilangkan Diri~


Assalamualaikum...
----

adeh sekarang nih memang tak dak masa utk update ataupun nk blogwalking.
Banyak kerja nak kena buat isi borang ni la tu la haiz =_= medical chek up la.DEM!
21/5 dah nk kena duk asrama lagi meyeksakan aku langsung tak dak laptop!hahaha

jadi terpaksa meningalkan rumah banglo bir aku ni ~
ni pun tengah malam baru update(tgh duk bz lagi ni)..... . . .

jadi dalam masa aku mengembara ke negeri isketam bola tu korang boleh lah tingalkan jejak anda semua melalui komen :D shoutbox tak brapa digalakkan sbb nati bakal terkubur shout2 anda itu ^^

P/S : kenapa tiba2 banyak idea ilmiah muncul dlm otak ak nih tapi masa ja tak dak~
nasib...nasib... :) . Kalau ada masa konfem aku menaip punya wahahah~

Rasa tak sempurna hari bila aku tak BW dan drop komen kebelakangan nih T_T
aku suka drop komen..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Loading...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget