Sunday, May 8, 2011

Terpaksa Menghilangkan Diri~


Assalamualaikum...
----

adeh sekarang nih memang tak dak masa utk update ataupun nk blogwalking.
Banyak kerja nak kena buat isi borang ni la tu la haiz =_= medical chek up la.DEM!
21/5 dah nk kena duk asrama lagi meyeksakan aku langsung tak dak laptop!hahaha

jadi terpaksa meningalkan rumah banglo bir aku ni ~
ni pun tengah malam baru update(tgh duk bz lagi ni)..... . . .

jadi dalam masa aku mengembara ke negeri isketam bola tu korang boleh lah tingalkan jejak anda semua melalui komen :D shoutbox tak brapa digalakkan sbb nati bakal terkubur shout2 anda itu ^^

P/S : kenapa tiba2 banyak idea ilmiah muncul dlm otak ak nih tapi masa ja tak dak~
nasib...nasib... :) . Kalau ada masa konfem aku menaip punya wahahah~

Rasa tak sempurna hari bila aku tak BW dan drop komen kebelakangan nih T_T
aku suka drop komen..


14 ulasan:

ain revival said...

huhu..ok lah tuh..

<-----exam x abes2 lagi..masih bergelumang dengan kertas putih dan segala2nya y berkaitan..hampehh~

Farah said...

bakal ke mane nanti??

Farah said...

bakal ke mane nanti??

noonaQQ said...

awk nk ke mne din?

khai said...

haha,congrats la dok asrama,,best pe? ^^

D i n said...

@Farah

UiTM sri iskandar >_>

D i n said...

@noonaQQ

ke gading gajah...eh menara gading... >_>

D i n said...

@khai

best? wahahha.. >_>

D i n said...

@ain revival

kira ok la :|

fuuyooh said...

negeri isketam bola ? fuh.. jauh tu.. kenape tak mengembara ke negeri pasir berdengung aje?

cucu tok adam said...

oii

din dah ilangg

carik cepat

muahaha

Risma Wani Ridwan said...

good luck... dik... :)

D i n said...

@cucu tok adam

ko culik aku >_<~ cepat lepaskn aku ~!

Koleksi Baju Murah said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget