Saturday, April 2, 2011

TAHUN NI KO JADI KAYA...


Assalamualaikum...
haha tajuk macam best je thun ni ko jadi kaya..
ni suma gara2 kawan aku ikut sgt msj berantai kejadah tu = ="

isi msg berantai tu

"Thun ni kita akan mengalami 4tarikh yang jarang berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11 ,1/11/11.....,11/1/11,..... 11/11/11 serta bukan itu saja cuba ambil 2 number tarikh dan tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini,keputusannya ialah 111 buat semua orang! ini ialah tahun kekayaan! pada bulan oktober akn ada 5 kali hari isnin dan 5 kali hari sabtu,ini hanya akan terjadi skali stiap 823 tahun. Tahun sprti ini dikenali sbgai thn "begkekayaan" bermaksud jika kita menghantar sms ini kepada 8 org kawan-kawan kekayaan akan muncul pada hari ke-4 spt yang dinyatakan dalam fengshui cina."

Sah aku cakap kejadah la ko...
aku kenal ko apasal ko tengk fengshui plak..
hoho aku tengok klander biasa ja haha
(disamping klender islam)

satu je buat ko kawan haha jgn taksub..kang ko buat pembaziran..
sapa yang mencuri dicakap dia mlkukan amalan syaitan
tapi kalau membazir saudara syaitan kot? =="

P/S : Jangan taksub sgt dgn mesej berantai ni karut je
tapi kadang2 setengah tu baik isinya tapi cara tu kot salah..^^
(pandangan amatur saja)

P/S2 : jgn ckp aku tulis plak msj tu ha5 TOWCEI2

JANGAN MAIN KORNER SESUKA HATI. . .

Assalamualaikum...semua :D
hari-hari cuti macam ni eloklah kita
keluar berjalan2 pergi mandi air terjun ka..
mandi larva gunung berapi pun best jugak....
haha takpa kita teruskan kepada laporan wartawan baru kita ^^

Assalamualaikum semua...
lain kali jgn pandu laju2 dekat selekoh ye kang takot bersepai tengah jalan..
first saya amat kesian dengan 2 org pnunggang ni
tu la atok dah cakap jgn laju..kan dah kena
masib tak parah..

(sekitar gambar ditempat kejadian)
(takda yang putus tangan dan kaki tapi jadi depan mata LIVE)


(tengok wartawan kita nek moto jek ha5 sian2)

OK kepada yang duduk di Parit Buntar jalan ni boleh tembus bukit 300.
Batu hampar dan bukit Panchor
kepada yang nak cari kerja boleh terus ke bukit panchor ye ^^
jalan ni sempit jgn main tibai ja...dari arah USM/taman pekaka

sekian laporan yang melugai skit ha5

P/S : HATI2 DI JALAN RAYA INGAT ORANG YNG TERSAYANG
TAK LARI GUNUNG DIKEJAR...JADILAH PEMNDU YANG BERHEMAT.
jom mendaki bukit tingkatkan stamina oyeah~!!!



Thursday, March 31, 2011

Predator datang melawat rumah aku...

Assalammualaikum...salam sejahtera..
Dem hari ni gila confius
BW ja mesti ada gambar ni....(haha termasuk aku :D)



sumber klik gambar SINI

errr...tambah konfius iklan internet yang otomatik kluar tu pun
tayang simbol ni = ="
(errr apakah?)

lagi tambah konfius TV9 pun masa aku layan TV sambil baring
pun ada iklan ni.....aku pun layan la tgk lambang tu = ="

APAKAH?

haha serius ada info bg tau aku ha?
P/S : pss aku betol2 tak tau benda apa tu = =

mimpi kot ha5 (aku masih nak tau tlg~)
Wednesday, March 30, 2011

Memanjang sibuk....bila lagi?

Assalammualaikum...
nak update tak dak idea..nk online takdak masa pulak..
dlam bberapa bulan ni serius sibuk gila macam hari ni
kna p amek anugerah pulak...
(dah la aku didiskriminasikan mntng2 la aku amek perdagangan = =")

kejadah pulak bulan 4...re-test lesen pulak dah..gila!
(gagal confirm aku tak amek dah!)

haha bila lagi aku nk jadi HULK ni? :hoho


(apa motif DSLR ni terjuntai kluaq ni? = =)

ermm..kpd budak2 klas sains tu cukup la diskriminasi aku tadi kat pentas..
nasib bapak PPD tu aku knai..klau tak duk pulau la aku..

P/S : diskriminasi tu tak baik utk kesihatan...kang ttbe ko kne tikam plak tak mati?

:D Jum BW petang2~~ ~


Tuesday, March 29, 2011

Beza C.Ronaldo , Jhon Rambo Dengan Aku..

Assalammualaikum...
apa beza...
dan...


dengan aku...

  • Aku ada SPM tapi depa dua orang tu takdak sebab bukan orang Malaysia..
  • Aku bangsa melayu islam tapi depa bukan.
  • Aku tidor atas toto je sambil mengadap TV tapi depa tak.
  • Aku ada trofi tadika tapi depa tak dak kot..?
  • Aku guna beli barang guna RM tapi depa lain kot?
  • Aku makan tempoyak..depa kadang2 makan tenpayaki?

habis sudah entry merapu gaban ni~ :D

Sumber gambar Google + sendiri~

Sunday, March 27, 2011

Aku tengok karton/Anime abistu?

Assalamualaikum..
haha..tajuk macam marah pulak booo!

ok~! korg pangil org tu budak2 ka kalau dia
tengok karton?
(awat pelik sangat aih aku tulih karton tu =_=")
errr...aku membesar dengan karton dragon ball
dari mula sampai habis...wohoho!*gelak songsang*
sampai sekarang aku still layan anime ni~ O_O~

adkh aku ni *yang jenis layan anime ni*
digelar budak-budak...O^O
(masih ambik UPSR thun ni :geleng)

cakap aku budak2 takpa lagi..
jangan cakap aku ni jenis layan Hentai/Yaoi/Yuri sudah ye~
(macam kantoi je?tak2 aku tau nama ja layan tak pernah =_=)
gile ko~

apa pendapat anda kalau org besar layan karton/anime lagi? wahaha
budak2 ka? hohoho

P/S : saya baru berblogging(baru sehari) baru tulis entry panjang skit harini
haha panjang la pulak :Tampo feeza :hoho

Oh...ku rindu tamparan mu feeza...ooooo~~dan juga tamparan
si fyka :geleng

Entry Tidak bertajuk dan tidak bermotif..

Assalamualaikum...
tudia haih! lama tak on kot
hantr CPU repair tak rosak pon..adess buang masa btoi..~
=_=

nk isi E-borang pn susah
pi CC yng ada printr igtkn best
zzz......CPU zaman bila dia pakai
gila lambat...

(kita bako je...bakoor!!!)

P/S : adess lama tak masuk BCR dah makin ramai HULK
haha...

enjit..enjit semut sape sakit naik atas....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget