Wednesday, March 30, 2011

Memanjang sibuk....bila lagi?

Assalammualaikum...
nak update tak dak idea..nk online takdak masa pulak..
dlam bberapa bulan ni serius sibuk gila macam hari ni
kna p amek anugerah pulak...
(dah la aku didiskriminasikan mntng2 la aku amek perdagangan = =")

kejadah pulak bulan 4...re-test lesen pulak dah..gila!
(gagal confirm aku tak amek dah!)

haha bila lagi aku nk jadi HULK ni? :hoho


(apa motif DSLR ni terjuntai kluaq ni? = =)

ermm..kpd budak2 klas sains tu cukup la diskriminasi aku tadi kat pentas..
nasib bapak PPD tu aku knai..klau tak duk pulau la aku..

P/S : diskriminasi tu tak baik utk kesihatan...kang ttbe ko kne tikam plak tak mati?

:D Jum BW petang2~~ ~


3 ulasan:

nelly said...

Banyakkan idea ..hehehe

D i n said...

O^O banyak sampai tak tau nak tulih apa :D

NaNaoSaKi said...

wlupun 2,3 kerat ayat.. idea la tu :p klu xde idea, en3 pn xde..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget