Saturday, March 9, 2013

Shabu-Shabu

Assalamualaikum . Pada 7 March haritu department aku ada buat satu majlis makan malam , dikhabarkan kepada aku ni adalah majlis yg first time buat kt luar kampus org deparment aku.Jadi dengan sejuta alasan aku pun bayor RM utk join itu majlis.

For the first time (chewah speaking) depa cakap kt aku nak makan shabu-shabu kat sana . Jadi dengan pantasnya aku mengambil dan menunjukkan satu majalah komik Shabu-shabu oleh gempak starz . Seriusly aku tak taw shabu-shabu tu apa haha trimas kawan-kawan sbb bgtaw aku shabu-shabu tu apa.apa2 pun mmg best kat sana thanks you kawan sbb susah2 buat kertas kerja utk ni :D

degraph
Part 4

Actualy,aku bukan nak cerita pasal apa aku buat  kat sana ataupun apa yg aku makan kat sana nescaya kalau aku cerita korang mesti akan cakap "Teruknyaaa" HAHA.

Actualy(actualy lagii)..Aku dah nak masuk cuti sem dah ni so aku dah nak mula start sambung balik buat vektor yang korang tempah aritu dengan kadar bayaran 1juta rupiah.So sapa yang ada tempah tu diminta bersedia dengan vektor korang tu.

Sebelum ni aku dah siap satu vektor blogger ni aku tengok dia punya picture punya la lawa :D (piwiitt) disebabkan tu aku dah mula semangan nak buat haha muahhh killing kiss utk kamu haha.

Ok sampai sini saja.aku nak sambung kerja pulak haha nk dekat final dah ni hahah ( sebenarnya sambung online)

#PRAYFORSABAH



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget