Thursday, March 21, 2013

TYPOGRAPHY POTRET

Assalamualaikum..Malam yang indah ditemani dengan sinaran lampu minyak tanah macam ni Din tak mau cakap bnyak sehingga mencapai 360 words .

Terima kasih kepada yang sentiasa sudi datang melawat kat sini termasuk Anon-anon,dan tak lupa jugak pada yang spam link duit tu ye aku hargai jugak jasa tu .

Selepas ni , Din datang lagi dengan aktiviti sedekah yang lagi awsome daripada sebelum ni semasa cuti sem .Jadi time tu mintak lah sebarang work graphic secara percuma daripada !Din_Graphic! ( work berdasarkan yg disenaraikan saja_) So,tunggu apa lagi ? siap sedia utk tawaran super sedekah ni :D . Bye cekidout~

Haaaaa,,,,sapa kenal dia ni ???? ce teka nanti dpt hadiah!!


Hasil kerja original daripada !Din_Graphic! 

Haiyaaaaa Lupa pulak nak letak watermark kat gambar-gambar ni adoiii~~ 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget