Thursday, March 21, 2013

TYPOGRAPHY POTRET

Assalamualaikum..Malam yang indah ditemani dengan sinaran lampu minyak tanah macam ni Din tak mau cakap bnyak sehingga mencapai 360 words .

Terima kasih kepada yang sentiasa sudi datang melawat kat sini termasuk Anon-anon,dan tak lupa jugak pada yang spam link duit tu ye aku hargai jugak jasa tu .

Selepas ni , Din datang lagi dengan aktiviti sedekah yang lagi awsome daripada sebelum ni semasa cuti sem .Jadi time tu mintak lah sebarang work graphic secara percuma daripada !Din_Graphic! ( work berdasarkan yg disenaraikan saja_) So,tunggu apa lagi ? siap sedia utk tawaran super sedekah ni :D . Bye cekidout~

Haaaaa,,,,sapa kenal dia ni ???? ce teka nanti dpt hadiah!!


Hasil kerja original daripada !Din_Graphic! 

Haiyaaaaa Lupa pulak nak letak watermark kat gambar-gambar ni adoiii~~ 


13 ulasan:

iAmCekbolat said...

kita tadak ! hahaha

Nurul Aini said...

Suka typography...suka gila2..hehe. Rindu subjek tu. Siapa ye wanita itu? hehe..Lysaa ke? Din ambil balik, letak watermark..hehe..sayang ni, nanti orang ciplak.

Anasyg said...

lawa :)

D i n said...

cekbolat : esok ada la tu haha

Aini : hehe din pun suka typo ni :D best sngat2 ! nanti time din assesment datang la tngok :D hehe

anas : wokeh TQ

Fendy said...

perghhh...smart...nak 1?...haha

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa... buatkan ena satu boleh boleh.. hikhik sesuka hati je ena ni an an

tyra lee said...

lawa nya.. din , nak jugak.. nak jugak... :D

Nurfara Hani said...

sumpah cantik gila.

Mademoiselle♥ said...

yg perempuan tuh lyssa kn? :)

D i n said...

fendy : boleh je tggu nanti aku bukak request mcm dulu tu :D

Ainaa : boleh je

tyra : hehe kalau nak hari2 kena chek update blog ni tau haha nt melepas pulak :D

nurfara : pergghh tq very much :)

madmoiselle : haha ramai org yg tak dapat teka lagi :).. anyway lyssa tu sape ? haha

Khai AngeL said...

@madmoiselle ya la.. yg pmpuan tu cam Lyssa Faizureen.. hik hik hik..

Awesome art work bro!!

D i n said...

khai angel : hehe salah lagi...hehe lepas ni tuan gambar tu kembang semekar la cmni hehe

Nurul Aini said...

Yes...i got it..hehe..bukan Lysaa..tapi Faten Johary ye? haha..betul tak? mana lah adik Faten ni..dah lama tak dengar khabar berita. Dia sambung belajar ke ye? Dengar hari tu, dia nak smabung belajar. Din assessment bila?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget