Monday, March 25, 2013

GIVE AWAY : 1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

KLIK GAMBAR ATAS NI UNTUK JOIN
Assalamualaikum . Hari ni tanpa segan silu din nak join satu Give away.selalunya din agak malas nak join GA ni sebab terbukti takde rezeki kat situ setelah sekian lama . jadi kali ni sebagai tanda sokongan kepada GA cci ni Din join hehe . Din admire la dgn work2 cci ni tahap expert tu :D.

kalau siapa-siapa nak join amat digalakkan.just klik gambar kat atas tu je . Syarat pun mudah.

Syarat-syaratnya :

  • Buat 1 entry bertajuk "1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci" dan backlinkkan entry tersebut disini.
  • Copy Banner di atas dan letakkan di entry korang
  • Follow Blog cci dan Fan Page cci 

  • Mencari 10 orang pemenang
  • Pemenang akan dipilih secara random dan pandai membodek cci :P


Hadiah-Hadiah:-

1x Note Pad Book
2x Set Button Badges
10x Bookmark
5x Greeting Card
2x Watermark
2x Header

Tarikh Mula:- 25hb March, 2013
Tarikh Tamat:- 07hb April, 2013
Masa:- 11.00mlm
Ha amacam hadiah agak best . hehe jom join .

12 ulasan:

cci said...

tq join... segan silu yer.. ^_^ muehehe... x pe.. buang sifat pemalu tu ketepi.. hermm.. expert.. x de la expert mana pun.. masih agi belajar..


gud luck..

D i n said...

cci : hohohoho

Lelaki Ini said...

best2!

Mohamad Khairil said...

blog anda direview :D

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/03/review-blogger2-best.html

Honey Yeo said...

jemput join :)
http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

Meyra John said...

Mari join sini. ^^ Best!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

Thanks!!

Nurul Aini said...

Semoga berjaya.. ^_^

cweet pinky said...

gud luck cik din :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

fiqah hamed said...

lawat sini dari GA yang sama..Good luck yer..^^
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

cci said...


nantikan keputusannya
http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

Anonymous said...

I am in fact happy to glance at this blog posts
which includes plenty of helpful information, thanks for providing these data.


Feel free to surf to my blog post - party pills cheap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget