Saturday, December 8, 2012

Vektor siapa ni ? ?

aimi syahirah,blogger,model,artis

Eh Eh ! Macam penah tengok tapi di mana ya ? Ok ce try korang try teka sapa dia blogger ni ? Hehe ni vektor yang direquest oleh blogger tersebut.Yang ni Vektor versi Hitam & Putih Format JPG.

Next entry akan diupdate vektor ni kepada format PNG dan versi kaler punya :D

Ha jangan menung jauh-jauh . Cuba teka sapa betul dapat . . . . . .  JENG JENG JENG !

Sori Din agak sibuk kebelakangan ni Hehe ! 

Friday, December 7, 2012

Entry lama dilupa jangan .

comel,doodle,doodle comel,tips blog,photoshop

Entry lama dilupa jangan . Yes kali nk kita sembang-sembang pasal entry lama kita di dalam blog ni . Kebanyakkan korang apa yang korang akan buat dengan entry-entry lama korang ? biarkan terkubur begitu saja ? .

korang semua jangan pandang rendah dgn entry lama tu . Bak kata orang barang yang lama adalah RARE.
Terdapat banyak cara untuk mepopularkan kembali entry lama tu .:
  • Gunakan Fungsi linkwithin : Dengan cara ni visitor dapat godek-godek entry lama korang disitu.
  • Selitkan Link entry lama korang dalam setiap entry korang.Macam ni . KLIK
  • Pingkan di group FB .


meme,yao ming,meme face,troll face,bitch pls
Kalau korang kekeringan idea untuk taip entry korang boleh gunakan entry-entry lama korang untuk tarik viewer hehe.Bukan semua org dah bace semua entry korang kan ? hehe so memang praktikal untuk tarik pengunjung walaupun x update entry .

meme,gags,9gags,troll face,meme face
Hehe amacam ada betul tak din cakap ? hehe orang tua cakap makin lama,makin RARE HeHeHe.Org yang baru berkunjung masih berminat dengan entry lama korang tau.Jangan biarkan entry lama anda forever alone ibarat skali guna terus buang tepi ,gunakan sebaiknya :) Tamat disini Entry lama dilupa jangan .#

Jom baca ni ? K L I K

Thursday, December 6, 2012

Bahaya Otak Berkarat .


Ok Din taw hodoh design resume tu dah brapa kali tukar (walah~).Kejadian otak berkarat ni semua orang penah jadi kan . Otak berkarat kat sini bukan lah otak korang tu berlaku proses pengkaratan tapi dalam konteks yang lebih ilmiah disebut takde idea .

Dalam kedaan ni yang disebut dalam bahasa saintifiknya otak berkarat bukan lah penyakit yang baru . Bahkan nescaya ramai blogger menghadapinya tanpa mengikut musim .

Bagaimana nak mengatasi Otak berkarat ? . Kalau korang mengalami otak berkarat dalam mengupdate entry buat mcam Din.Mula-mula pikir,kalau x dapat jugak keluar la jalan-jalan mana tau dapat idea dari hasil permerhatian ala-ala saintis korang tu .

Okeh tu untuk update entry,tapi macam mana pulak dgn designer-designer mcm kami ni . Ha,kalau org specis macam kami ni diserang penyakit otak berkarat kami akan usha-usha design orang lain , dengan kata yang lebih indah skodeng artwork org dan lakukan beberapa perubahan dan penambahbaikan kpd design yg kita usha tu . Amacam senang tak ? of cos tak senang :D

Ha.Ingat idea senang nak datang ? haha idea tak datang bergolek tapi idea akan datang bila kita berfikir :) Amacam kali nk Din mcm doktor falsafah x ? ok admit it now~

Sekian .#
P/S : Seriusly sori Din nak cakap din x dpt nk blogwalking dan drop komen macam selalu sebab sem baru dah bermula so nk kena hardwork sikit :D tapi lepas rumah sewa din siap pasang wifi mungkin akan lebih giat dalam arena drop komen :D
Okeh serba sedikit rahsia Din yang macam ala-ala komando tu dah terdedahkan . Amacam hensem kat vektor jejaka di atas dalam gambar tu kan . Ehemm masih boleh dingorat~ <3

Oh korang jangan lupa jom baca entry terhangat ni . KLIK . KLIK  amboiii lu agak-agak la kate ni iklan duit haha gurau je la peace ^_^v

Pada siapa yang baru follow sini jemput2lah tingalkan jejak anda . jangan di shoutbox ye.tingal jejak di comment je senang hehe . sory din tak sempat lagi nk follow balik kpd yg follow :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget