Friday, December 7, 2012

Entry lama dilupa jangan .

comel,doodle,doodle comel,tips blog,photoshop

Entry lama dilupa jangan . Yes kali nk kita sembang-sembang pasal entry lama kita di dalam blog ni . Kebanyakkan korang apa yang korang akan buat dengan entry-entry lama korang ? biarkan terkubur begitu saja ? .

korang semua jangan pandang rendah dgn entry lama tu . Bak kata orang barang yang lama adalah RARE.
Terdapat banyak cara untuk mepopularkan kembali entry lama tu .:
  • Gunakan Fungsi linkwithin : Dengan cara ni visitor dapat godek-godek entry lama korang disitu.
  • Selitkan Link entry lama korang dalam setiap entry korang.Macam ni . KLIK
  • Pingkan di group FB .


meme,yao ming,meme face,troll face,bitch pls
Kalau korang kekeringan idea untuk taip entry korang boleh gunakan entry-entry lama korang untuk tarik viewer hehe.Bukan semua org dah bace semua entry korang kan ? hehe so memang praktikal untuk tarik pengunjung walaupun x update entry .

meme,gags,9gags,troll face,meme face
Hehe amacam ada betul tak din cakap ? hehe orang tua cakap makin lama,makin RARE HeHeHe.Org yang baru berkunjung masih berminat dengan entry lama korang tau.Jangan biarkan entry lama anda forever alone ibarat skali guna terus buang tepi ,gunakan sebaiknya :) Tamat disini Entry lama dilupa jangan .#

Jom baca ni ? K L I K

25 ulasan:

shasha yacob said...

nice tips din ==, *angkat angkat kening*

D i n said...

shasha : haha>:D

Fendy said...

yup..macam dalam blog hasrulhassan ada gak cakap pasal ni..kene tarik entri lama...

D i n said...

Fendy : wahhh HH hehe feveret gua tu hehe

cerita best said...

btl2 pakjoe sokong..pakjoe klo borin g selalu share entry kt fb

D i n said...

pakjoe : heeh sama la kita :D

✿A I N A A✿ said...

nice tips! tapi ena kebanyakkan dah buang, sebab tulis macam hape je.. sepatah dua patah, dah post.. malu a.. hikhik

CekbOlat-bOlat said...

segan nak godek . kehkeh

bukankosong said...

gua dh simpan kat ARKIB

fifie said...

Kalau boring boring fie selalu baca entry2 lama fie. Haha. nampak tak desperate gila fie. haha

fifie said...

Kalau boring boring fie selalu baca entry2 lama fie. Haha. nampak tak desperate gila fie. haha

sa mic said...

barang lama kita recycle balik , macam tu jugak dengan entri lama. Ekekekeke , lulz sama tak sama tak? Haha ...

ahsfantasy24 said...

hehee..
ye.. ye.. ye..
barang lama sila dikenang :)

D i n said...

ainaa : haha mau rilek sat hehe

Cekbolat : haha

bukan kosong : haha orait

fifie : haha besala tu din pun sama wahaha

SM : haha lu ada betul kali ni a haha

ahsfantasy24 : rare~

Cikgu Ma said...

ada pakai link within...kdg2 macam malu dan nak tergelak bila baca balik..hehe

Cikgu Ma said...

ada pakai link within...kdg2 macam malu dan nak tergelak bila baca balik..hehe

D i n said...

cikguma: haha mmg heh memory tu :)

ieda said...

hurmm good tips ni ..
nanti akk nak cuba buat
kadang2 tuu memang kekeringan idea ekek ;)

D i n said...

ieda : :) hehe

Cik Zieya said...

Forever alone :D Nice tipsss...

D i n said...

Cik zieya : haha yao ming :D

kinara kinatara said...

huhuhu...stuju jugak boleh..:)

cci said...

ya btol.. ehehe..

D i n said...

cci : hehe

evangelistaNiL said...

terjah letak d netry blog nil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget