Saturday, December 8, 2012

Vektor siapa ni ? ?

aimi syahirah,blogger,model,artis

Eh Eh ! Macam penah tengok tapi di mana ya ? Ok ce try korang try teka sapa dia blogger ni ? Hehe ni vektor yang direquest oleh blogger tersebut.Yang ni Vektor versi Hitam & Putih Format JPG.

Next entry akan diupdate vektor ni kepada format PNG dan versi kaler punya :D

Ha jangan menung jauh-jauh . Cuba teka sapa betul dapat . . . . . .  JENG JENG JENG !

Sori Din agak sibuk kebelakangan ni Hehe ! 

48 ulasan:

Kelana Cinta said...

Abang Din-ini link si pemiliknya-http://www.aimisyahirah.com/

Cik Nas :) said...

haah..tu vektor aimi syahirah..

melissa lissalalissa said...

tuu kak Aimi Syahirah~! >.<

D i n said...

Kelana cinta : haha you right mennn hehe :D

Cik Nas : haha wahhhh hehe lepas ni nak kene crop gambr mata je la pas ni hehe

lissa : haha betul-3 alaaaaa semua org teka betullll >:D

fifie said...

cik misya. huhu. mahal ke nak upah buat vektor nie ?

D i n said...

Fiefie : hhaha Din x ambik upah pun din buat free je untuk isi masa lapang :)

CekbOlat-bOlat said...

meluattt~ majuk ngn din ! kuikui

nabila biela said...

wah3 cntik2...eh ble nk buat kat sy plak??hahaha

D i n said...

Cekbolat ; haha yelaaa nt turn bolat lakkk. :'

Nabila : hehe boleh je kasi je gambar yg jelas :)

kinara kinatara said...

kina tahu sape?

huhu...aimi syahirah kan..:)

model mulimah 2..:)

D i n said...

kinara : hehe betul tu wahhh tereerrrr la korg smua ni hehe tggu lepas ni din letak gmbr org len lak hehe

cweet pinky said...

hahaha , CP taw , yang modelling tuh kan ?

D i n said...

CP : cp dah makin terer skang hehe

✿A I N A A✿ said...

hukhuk tak dapat nak cam la.. hahahahaha... btw, ajar lah camne nk buat vector ni.. =3

Fendy said...

dah ada jawapan ke..adesss..lambat sgt

D i n said...

Ainaa : haha cane ye nak ajar ? hehe complicated la haha just trace gambar pakai pen tool nt din try usaha bwt tuto :)

Fendy : haha ye terer betol diorang ni >:D

shasha yacob said...

eh macam rupa artis pun ado. hihi :3

D i n said...

shasha : haha artis mane tuu ce citee :D

shasha yacob said...

alaa artis hanez suraya tu. hihi ada sama sikit. hihi

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Wow! Tq so much Din. Serius smart giler vektor ni. Hehe. Pandai dorang kat atas ni teka. Ngeee tq..:-)

cci said...

sangat cantik.. ^_^ ohsem..

Bui Junaidi said...

WAH,KREATIFNYA..AIMI TU KAN

D i n said...

shasha : hehe ye ? :D

Aimi : hahaha ni dia tuan vektor heeh :D

cci : thanks :D

bui : yes betul tu hehe

shasha yacob said...

ye lah. hadoii yay. -_-

ahsfantasy24 said...

kalau viktor kita, pasti kita kenal. hehehe :D

Ratu Hatiku said...

Blog Aimi Syahirah kan?
Bila turn saya nie...hihihi

Mrs Velentine said...

aima syahirah..model tue..

Miss Zahirah said...

ni aimi syahirah kan??

D i n said...

shasha : haha

ahsfantasy : haha tu dah tentu :D

Ratu : hehe ye.. :) Eh awak ada kasi gmbar x atau dah buat request kt fb ? saya lupa la bnyk sgt :)

MV : hhaha betol

Zahirah : ye betulllll :)

sa mic said...

aimi shahirah! Haha betul dok betul dok ? Model blogger yang paling lawa, weevit

Miss azieni said...

wahhh. lawa giler! din,buat la tutorial,cane nak buat vector superb cenggitu?

ieda said...

cantikk
nak jugak ! huhuh

Norzie hany said...

Cantiknya....nanti buat untuk akak pulak ye.

Cikgu Ma said...

guna sai ke?

Cikgu Ma said...

guna sai ke?

dah lama x vector2 ni...fenin..hehe

D i n said...

SM : haha betol2 tu lu mmg terer wa tabik hehe

Miss azieni : inshaAllah nanti din buat ye :) dalam perancangan dan proses pihak ! Din_Graphic !

ieda : boleh2 hehe

Norzie hany : ye boleh kak :) tapi kena stay alert kt sini ye sebb nanti din akan buat promotion lagi :)

Cikgu Ma : hehe guna adobe illustrator je kak :) hehe kak tere bwt vektor hehe din tgk kt fb :D

ELFarahin said...

blogger aimi syahirah ^^

D i n said...

ELFarahin : betul

Aimi Syahirah said...

Thanks again Din!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/12/vektor-istimewa-wajah-saya-dari-blogger.html

Cik Pensil said...

wah2 boleh buat dekat kite pulak abg din ? :D

nis said...

woah~! Cantik! Serius Din ni kreatif orangnya ;)

Nak request vector boleh? xD huhuhu.. Kalau tak boleh tak apalah.. xD

p/s: Serius cantik vector tu !:)

D i n said...

AIMI : WELCOME AGAIN HEHE :D

Cik pensil : haha boleh je~

nis :thanks :D . Boleh je :) request lah :D

Mirah Graphic said...

ehem-ehem.. din buat vektor nie free ker ? hehe .. :)

D i n said...

Mirah : haha ye free :p . tapi kadang ada jugak tepikir pasal upah wakaka so cpat2 la :D

Mirah Graphic said...

amboi...haha...takpe2 .. buatkn satu vektor untuk mirah boleh ?? hehe... agaknye law nak vektor free dari din sempat lagi kot ..huhu :)

D i n said...

mirah : haha request vektor kt entry yg akan datang :D

Mirah Graphic said...

akan datang ? bile tu .. lama lagi kah .. haha

D i n said...

mirah : haha nak dekat dahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget