Tuesday, December 11, 2012

Header Request : Kelana-Cinta

cinta,kelana,bercinta,couple,tips bercinta
Klik Header untuk ke Blog beliau
Haritu Din dapat request Header dari Kelana-Cinta a.k.a Abd Karim.Dan diatas ni adalah Header yang berjaya dibuat oleh Din mengikut specifikasi yang ditetapkan oleh tuan header :D

Header dibuat mengunakan 100% Photoshop cs6 . Kalau tuan header file PSD nanti boleh bagitahu dan din akan upload kan :)

P/S : Wah sory lambat publish walaupun dah siap lama sebab roomate rumah sewa din guna wifi bnyak pulak sebab main DOTA 2 online . =_= tak paham betul la game tu~

Sekian , Entry Header Request dari Kelana-Cinta

Assignment makin bertimbun Fuuuuu mencabar betul haha tapi takpe Buat dengan rilek baru tenang dan jadi senang...


30 ulasan:

Kelana Cinta said...

Yessss3!!!Tq bang Din...Gempak+Cun+Mantop!!!TRIMAS!!!

Anonymous said...

kne bayar x?

sa mic said...

huih! lawanya :O . Jeles doh xD kihkih

Nadiah_Rahman said...

dota best ke? huhu

D i n said...

Kelana cinta : trimas :D

Anon : hehe x kene bayar lagi bwt masa skrg :D

SM :tq bro

Nadiah : x taw haha x pena main

pha is said...

style...

Fendy said...

terbaik la...

melissa lissalalissa said...

laaaawaaaaaa~ ^^

Miss Zahirah said...

rajin yer mnghadap bnda2 cmni..
miss x rajin.. hihihi -,-

✿A I N A A✿ said...

cs6 tuuuuuuuuuuuu... cantik dan kreatif!!!! wahwahwah.. memang tabing spring org yg pndai hndel adobe photo ni..

buat kan sy satu vector boleh tak?? hahaha gurau je.. =P

CekbOlat-bOlat said...

lawanya . siap kerawang2 . hikhik .
din study apa ?

shasha yacob said...

header saya dah pandai buat. din din nak request vektor boleh. hihi *muka xtahu malu* . kalau xboleh saya boleh blah -__-

nur aya said...

nak request header satu .. :P

sukakartun duatiga said...

mana mana saya pegi semua dok sebut dota..apa tu??

cweet pinky said...

wah !!! smart ah !! come2 , CP dah abes dah asimen :P

D i n said...

pha is : haha thanks

Fendy : mcm boboboi hehe

lissa : tahnkssssss

Miss Zahirah : haha kena rajin la sbb kos pun graphic x pandang bnda ni x sah :D

Ainaa : haha din x pandai pun :p nak vektor ok :D boleh je.

Cekblat : oyeah siap kerewang kan~ din study graphic & Media digital

Shasha :bolehe je :) nanti leh kasi gambar mcm blogger2 sblm ni buat :)

Nur aya : ok boleh je :p

Sukakartun : dota ?? ntah din pun x main game tu :p

CP : haha ceitttttt

chot ok..! said...

wowwww !! nice n gempak..

Kesuma Angsana said...

wah terbaik ni!

ikaa said...

siapkan asgment cepatt

cerita best said...

lawa laya nya wt 2 blh hehehe freee heheheh (gurau je )

D i n said...

chot : haha thanks :)

Kesuma : oyeah~

ikaa : eh tahu-tahu je din bnyk assignment hahaha .

Pakjoe : haha pandai ko gurau :D

Cikgu Ma said...

akak buat header dgn cs4..itu pun sekadar masukkan word, stroke n touch up sket2..nak lukis, serius x pndai guna ps...

D i n said...

Cikgu Ma : owh sama la kita :D practice make perfect

Suhaili said...

saya review blog awak http://themustachestory.blogspot.com/2012/12/blog-review-7-dingraphic.html

D i n said...

suhaili : Wahh thanks :)

Nur Amalina Maisarah said...

wahh awesome lah..cntik sangat :D

shasha yacob said...

dah hantar maklumat tadikan :)

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

aQu Mad said...

header tu kalau sedekah kat mad lagi besar pahala .. hehehehe

D i n said...

Amalina : haha thanks

Shasha : ok :)

mad : haha boleh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget