Wednesday, December 19, 2012

Turn around and no one gets hurt.

hadapi stress
Macam ganaz lak ayat kat gambar ni hahaha

Wah dah agak lama Din x kasi update ini blog . Kenapa wa tarak ini blog dengan entry-entry merapu wa , ini sebab wa dapat banyak sangat tugasan dari wa pnya lecture .

Ni dia list tugasan yang wa nak kena buat :
  • Interview Artist
  • 2D animation
  • Typography
  • Redesign Character .
  • Rotoscopic
  • Cover comic
  • Report
Banyak kan ? Haha nampak je banyak tapi sikit ja =-=.Nanti Din pelan-pelan kayuh buat itu vektor . Agak ramai kebelakangan ni Din dapat request vektor dari aweks-aweks.Nanti Din kasi buat . Minggu Depan Mid-Sem,Ok petandan baik untuk org yang request vektor tu kan :3 . Ok bye sekarang Din nak buat research pasal Hang Jebat untuk Character Design Din nanti .

Alahai dah jadi Diari pulak kan entry kali ni.haha Who cares kan ? :P tapi x kesah wa nak update jugak.nak update jugak hahaha .
assignment

Din tak tau apa motif Din upload gambar ni haha apa-apa pun  kami selalu buat kerja gila . Hahaha gambar clasmate dan roomate aku yang gila kami digelar BEREGU CAMPURAN NEGARA.Whooopp Whooop !
Ce korang teka vektor siapa dalam ENTRY ni ???? 


18 ulasan:

Kelana Cinta said...
This comment has been removed by the author.
Kelana Cinta said...

Nice Abg Din...Lama tak apdet..Hehe

sa mic said...

Aih! Seminggu kot lu terus hilang. Kihkih,goodluck auw auw xD

fifie said...

Buat sikit sikit lama siap lah. ehe

✿A I N A A✿ said...

InsyaAllah, din dapat selesaikan semua tugas... hehehe

ahsfantasy24 said...

insyaallah semuanya berjalan lancar :)

D i n said...

kelana : haha lame ke ? :p

SM : wah bnyk ah long cari gua kena lari

fifie : hehe pelan2 kayuh

ainaa : hehe insyaAllah

fantasy : :)

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.

Cik Que said...

dugaan seorang blogger..hehe..=P

D i n said...

cik que : haha bttol tu :)

aini shahroni said...

all the best in your life ^__^

from ::Arkitek Hati::

Aimi Syahirah said...

Salam..:) Saya ada tag kamu.. http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-up-traffik-akhir-tahun.html

CekbOlat-bOlat said...

pehhh terbaiklahh lukisan tu

CekbOlat-bOlat said...

pehhh terbaiklahh lukisan tu

shasha yacob said...

hah' baru nampak entri baru melekat. hoho. bizi ruponya,xpa xpa. buat dulu yg fentin fenting. :3

Dikbi Kamaruddin said...

busy2 pun sempat gak update...pergh, busynyer jadi student...harap2 din dapat siapkan semua tugasan & dapat result yg bombastic.....good luck

kinara kinatara said...

sekejap je kan dah midterm break..huhu..im home..yeah..:)

D i n said...

aini shahroni : thanks

aimi : hehe thanks tag :)

cekbolat : amik kt google jee

shasha : haha

dikbi : thanks haha bz kann

kinara : haha mid term ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget