Thursday, December 6, 2012

Bahaya Otak Berkarat .


Ok Din taw hodoh design resume tu dah brapa kali tukar (walah~).Kejadian otak berkarat ni semua orang penah jadi kan . Otak berkarat kat sini bukan lah otak korang tu berlaku proses pengkaratan tapi dalam konteks yang lebih ilmiah disebut takde idea .

Dalam kedaan ni yang disebut dalam bahasa saintifiknya otak berkarat bukan lah penyakit yang baru . Bahkan nescaya ramai blogger menghadapinya tanpa mengikut musim .

Bagaimana nak mengatasi Otak berkarat ? . Kalau korang mengalami otak berkarat dalam mengupdate entry buat mcam Din.Mula-mula pikir,kalau x dapat jugak keluar la jalan-jalan mana tau dapat idea dari hasil permerhatian ala-ala saintis korang tu .

Okeh tu untuk update entry,tapi macam mana pulak dgn designer-designer mcm kami ni . Ha,kalau org specis macam kami ni diserang penyakit otak berkarat kami akan usha-usha design orang lain , dengan kata yang lebih indah skodeng artwork org dan lakukan beberapa perubahan dan penambahbaikan kpd design yg kita usha tu . Amacam senang tak ? of cos tak senang :D

Ha.Ingat idea senang nak datang ? haha idea tak datang bergolek tapi idea akan datang bila kita berfikir :) Amacam kali nk Din mcm doktor falsafah x ? ok admit it now~

Sekian .#
P/S : Seriusly sori Din nak cakap din x dpt nk blogwalking dan drop komen macam selalu sebab sem baru dah bermula so nk kena hardwork sikit :D tapi lepas rumah sewa din siap pasang wifi mungkin akan lebih giat dalam arena drop komen :D
Okeh serba sedikit rahsia Din yang macam ala-ala komando tu dah terdedahkan . Amacam hensem kat vektor jejaka di atas dalam gambar tu kan . Ehemm masih boleh dingorat~ <3

Oh korang jangan lupa jom baca entry terhangat ni . KLIK . KLIK  amboiii lu agak-agak la kate ni iklan duit haha gurau je la peace ^_^v

Pada siapa yang baru follow sini jemput2lah tingalkan jejak anda . jangan di shoutbox ye.tingal jejak di comment je senang hehe . sory din tak sempat lagi nk follow balik kpd yg follow :)



19 ulasan:

irwan alessa said...

wah bahaya din kalau dah kene otak berkarat tuh, otak wa pun dah penah sewel kejap, tapi skang ok bro :)

D i n said...

irwan : hahaha dasyat ko ye haha

mselim3 said...

xper otak berkarat boleh polish tu, sedangkan belakang parang di asah lagikan tajam, inikan pulak otak manusia kan..heheh .Boleh lah YAKIN BOLEH ANDA PASTI BERJAYA...k.

Miss Zahirah said...

sya sdri prnh mngalami situasi cmni smpi terstop blogging nk dkat 6 bulan..
sbb giv up pny psl.. huhuu

AQu Mad said...

kan akak dah bagi tips untuk menajamkan otak.. hehe

sa mic said...

lulz! Sem baru nak bermula rupanya . Patutlah lama menghilang ,kihkih

bukankosong said...

60 kg berat

jeles wehhh

Dikbi Kamaruddin said...

ooo...jgn biarkan otak berkarat lama2... lama x nampak din..

Cik Que said...

otak berkarat lame2 boley bt mcm org tak betul..hihihi..

erny nur aiman said...

buruk apanya lawa ja design tu.. moden punyaa, muahaha

CekbOlat-bOlat said...

din bkn masuk tudm ke ? lupe ape tah . ish2 apapun semoga berjaya next sem ni :)

D i n said...

mselim : haha malaysia boleh kan hehe

Miss Zahirah : haha no no no jgn give up haha

mad : hehe bak sini nk asah g tajam haha

SM : haha dah mula so mmg wa hilang haha

bukan kosong : 60 kg haha jeles mendenye haha

Dikbi : hehe skrg ni jarang2 je ade :)

Cik que : hehe betol tu

Erny : haha tq la hehe

Cekbolat : Hahaha wa dah masuk itu tudm dah lama so skrg masa sambung blajar hehe

shasha yacob said...

hamboii, din . agak agak lah letak number ic dekat gamabr tuh. kang ada warga tak berasing ambik. mampui engko. hihi

D i n said...

shasha : hehe~

shasha yacob said...

cantek , dah ubah pun :D

D i n said...

shasha : haha cepat tak hehe

kinara kinatara said...

otak berkarat..
alamak,....

bahaya 2 din..:)

shasha yacob said...

cepat sangat :D

D i n said...

shasha : haha terbaek~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget