Thursday, November 29, 2012

PERHATIAN !

INI ADALAH STICKY POST SILA KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU

PERHATIAN : Baru beberapa Jam tadi Pihak ! Din_Graphic ! telah mengalami beberapa kesilapan dalam sistem pentabirannya disebabkan kelalaian . Kami secara tidak sengaja telah delete pentabir asal blog ini dan sekarang pentabiran blog ini telah ditukar kepada yang lain tetapi masih dipegang oleh Din .

Hasil daripada masalah dan pertukaran ini ! Din_Graphic ! telah unfollow kesemua 517 follower secara automatik (bukan kehendak aku T_T) hasil daripada pertukaran ini . Dengan ini anda boleh lah letakkan link blog anda yang telah follow blog ini di kotak komen supaya kami dapat follow anda semula.

Kini senarai blog anda di dashboard sudah tiada saya perlu follow anda balik untuk ada dalam senarai dashboard kembali :) anda juga digalakkan untuk follow sini bali hehe . Yang penting buat follower Din sila tingalkan link anda disini kesemuanya 517 org :) 




37 ulasan:

Jue Jaynee said...

la boleeh camtu?

ok jue letak ye http://juejaynee.blogspot.com/

FJ - Faten Johary said...

sampai ati ko kan sob sob sob :(

D i n said...

Ften : sory la tadi aku tersilap tekan huhu tension aku

melissa lissalalissa said...

ini.. =)
http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/

Cik Que said...

kalo camtu saye letak la ye..

http://cikque90.blogspot.com

Dikbi Kamaruddin said...

ala...cedih nyer. tp sy perasan ada perubahan kat blog ni kalau dikecikkan kat screen...tahniah atas perubahan tu..hihi

http://www.dikbi.blogspot.com

alia syuhada said...

Sabar ya ! Ujian tuh. Kalau macam tu alia letak ya :)http://alia-adasyuha96.blogspot.com/

Nur Amalina Maisarah said...

mesti stress kan..kesian-3 ..ni link Mai ^^ http://maerahim@blogspot.com

ikaa said...

cepatt2 letak bloglist sama Din

www.bakul2011.com

FaLya said...

taruk jugak..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/

CekbOlat-bOlat said...

ilek ilek jangan gelabah . kami tetap reader sejati Pudin .

D i n said...

okeh kasi banjir lagi hehe cepat2 letak2 :D

dikbi : haha perubahan ? haha apa yg brubah ye :D

Nizam Erul said...

lhaa ~ smpai hati unfollow nizam :P
cheiit , ahahaaha

http://belogcapnutella.blogspot.com/

D i n said...

Nizam erul : haha bukan unfollow cuma account admin blog tetukar so kena follow balik untuk blogwalking kat dashboard :D haha tapi account lama din masih ada dlm snarai follower nizam :D

irwan alessa said...

kesian nyerrr..

http://www.irwanalessatyme.com

cweet pinky said...

fuh ! naseb CP letak kat bloglis :P

Aseraf Hilman said...

eh? apo jdi.. ~

Lutfi Azmi said...

pc termasuk x ? haha

Shasha Yacob said...

hauluu din , ingat say lagi kan. hihi meh sini. :P

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

haha encik din surelah igt saya lagi*perasan pulak farrah ni*encik dinlah yg selalu menjadi pengomen tegar di blog saya.kalau still tak ingat : http://lovelypages.blogspot.com/

Bui Junaidi said...

SADIS SUNGGUH KEJADIAN ITUKAN..HIK2

thiramohamadnoor™ said...

pelawat baru..

http://zforzombi.blogspot.com/

Fendy said...

aku letak sebab dah follow..

http://fendy1302.blogspot.com

D i n said...

ok trimas smua penerbangan ke blog anda akan dilakukan haha sebenarnya bkn unfollow just account baru je :D

Shasha Yacob : wah <3 i love u shasha hehe

CP : hehe nasib baik kan~~~

aseraf : ntah haha

lutfi : personal computer ke haha ?

Farrah : :'D

Bui : tragisss :(

fendy : haha

kinara kinatara said...

kina2...kenape 2..


nyh linknya..huhu:)

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

sa mic said...

Wa tetap support lu bro . Hehe

D i n said...

kina : hehe ok done

SM : wah trimas lu makin kacak lak wa tengok hehe

Shasha Yacob said...

Hamboii din .

✿A I N A A✿ said...

ena dah follow dah... dah lama dah follow.. hehehe

Fadz hashim said...

oooo.. mcm 2.. btw, din followed sy balik da kan.. tanx.. :)

cerita best said...

pakjoe dh mula suka baca blog nie best dan mcam2 blh tau hahaha

Nurul Farahizzati said...

oooo... no wonder haritu blog aku kurang satu follower... hehehe..

Nor Salmi said...

http://ibuberbicara.blogspot.com/

Dayah Danisha said...

Lorh , awad pentadbir jadi lagu tu ? lain kali hati2 yaa :D

http://dayahdanish.blogspot.com/

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

hananhadila said...

hananhadila.blogspot.com . tapi rasenye din xde unfollow hanan :D

D i n said...

Shasha : hehehe

AINAA : hehe bagus2

Fadz hashim : hehe ok din folow balik hehe..

pak joe : hahaha tq pak joe~

Nurul farahizzati : haha yeke ? haha ni acc blog admin baru so ken follow untuk ada dlm dashboard :D

Nor salmi : hehe tq

Dayah : ok dayah hehe

wisata : tudiaaa haha thanks :D

hananhadila : hehe betul tu x unfollow pun just tukar acc je hehe

Kepada semua segala masalah ni dah setel hehe dah kembali normal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget