Wednesday, September 26, 2012

Hack Time Cyber Cafe

SEGALA MASALAH YANG BAKAL TERJADI DI MASA ANDA SEDANG HACK MASA/TIME DI CYBER CAFE SEKIRANYA TERKANTOI ITU ADALAH MASALAH ANDA SENDIRI.PIHAK KAMI TIDAK BERTANGUNGJAWAB KE ATAS KECEDERAAN ATAU KERUGIAN YANG BAKAL ANDA DAPAT.SEKIAN



As-Salam #

Pertama sekali entry ini hanyalah untuk tujuan pembelajaran . sekiranya ada buat dan kantoi anda pandai-pandailah menjawab ye :)

1# Pertama sekali download "processexplore" di >>> S I N I <<<


2# Bila siap download buka/extract file itu dan sila buka . Selepas itu run program "procexp.exe" icon window.





















3#  Dan selepas itu cari software cc yang korang tgah derma duit tu . Antara beberapa software cc yg slalu diguna .(sory tak brapa tau software cc ni dah bertahun x g cc tak dak nafsu nk pegi).

#Tinasoft
#HandyCafe
#CCmanager
#MetaCafe



















ini adalah panel software procexp yg korg download tadi . bila dah buka korg cari software cc yang mereka guna . dalam gambar ni tiada software cc sebab aku online kat rumah (lagi puas) maka dengan itu korg pandai2 la cari ye . bila dah jumpa > halakan cursor(mouse la!) anda ke nama software itu dan right click > pilih > Suspend.

Selepas korg klik menatang suspend tu software tersebut akan jadi hag maka dgn itu main la puas2 kt cc tu ye ! kantoi pandai2 jawab . org kata pandai makan pandai simpan .

Bila dah agak boring lama2 tu dan rasa nak berambus balik sila : klik pada software yg korg suspend tadi right klik pilih RESUME #

SALAM HARI KHAMIS #

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget