Saturday, March 2, 2013

Azab sengsara Lu Akan Rasa .

Tadi Din ada usha-usha skit dekat Din punya statistik . Secara tersengaja Din termengusha keyword ni haha.


Ok,Sejak temuduga siri 49/13 dah bukak ramai yang join din tengok . wa saspek keyword ni dicari sebab dia berminat nak join.Haha.

Bagi Din la kan , Din bahagikan kepada 3 tahap kesusahan.Pertama yang paling susah NAVY . KeDua - Darat , Ketiga - TUDM.

Kenapa Navy din letak kat ranking first ? nak sebut takut org tak percaya so pergila sendiri interview nanti ye :)

Kedua Darat yang kedua susah ?.Seriusly kalau nak masuk Darat fitness mesti kaw-kaw punya macam kopi kapal api gitu.Kawan Din sorang tentera darat dia PARA . Tentera darat asal mahu je mesti dapat :D

Ketiga TUDM-kenapa din rankingkan TUDM yg ketiga ? ini sebab Din sendiri ada pengalaman dalam TUDM ni dari pemilihan awal sampai pemilihan Akhir sampailah ke 6 bulan dan passing out parade.

Din rankingkan ni bukan la nak tunjuk mana satu lopek atau lemah sebenarnya semua cabang ATM ni kuat-kuat belaka :) ditambah pulak dengan teknologi yang tak kurang hebatnya :)

So nak join TUDM tgok syarat dulu :


Kesimpulan kat sini jangan salah paham kat entry ni satu hal , lagi satu wa respek sama lu orang yg berminat join ATM ni! :D cayalah .kalau nak join tak pikir sepuluh kali,lagi satu Din nasihatkan ikut hati kita sendiri jangan ikut cakap orang.kalau ikut orang sampai bila2 la kita kat blakang orang tu :) ok zasss!










5 ulasan:

sa mic said...

aa taktau nak kata apa :B

Nurul Aini said...

Dulu2 saya nak sangat jadi tentera laut..hoho..

cweet pinky said...

hehehehe , saya sangat mengidam nak suami tentera laut :P eyh ?? hehehehe

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Dhuha Iftni said...

Waktu pemilihan akhir perajurit muda tudm diorang buad apa ha ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget