Sunday, April 24, 2011

Lelaki Berkacamata VS Tak Berkacamata

Assalamualaikum...

---

*Tulisan daripada keyboard ke blogspot ni adalah rekaan semata-mata*

Lelaki berkacamata menentang lelaki tidak berkacamata
mana lagi hebat yg pakai rayban macho atau yg tak pakai rayban tu macho?


lelaki berkacamata vs tak berkacamata?
sapa menang? untuk memuaskan hati aku.
aku buat win-win situation..

takdak sapa menang kalau kita tersungkur time jalan depan org ramai
konfem malu...

dalam hal ni saya dengan bangganya
telah merapu-meraban pada malam ni


tak lupa jugak moral in the sory :

+ kita semua ni sama hahaha tak dak beza tau :D
+ jalan elok2 jgn sampai tersungkur

P / S : sedikit sebanyk dipengaruhi olh kwn aku sebb kna teman dia pi beli
apa? rayban? ha benda tu la ="= memilih betoi la wahahaha

8 ulasan:

nelly said...

haha .semua sama ..
i like ..
contoh : blogger ..
semua sama sama ada femes atau tak ..
entri yang berkualiti saja mampu membantu mmber yang trbaik ..

D i n said...

nelly : T_T tapi din slalu merapu..

Hackers said...

aku pun merapu gak tetapi tak femes pon...mcm mana nak femes ye...sy "BBB" (budak baru belajar)

fuuyooh said...

pendekar mustar setuju ngan nelly..
entri yang berkualiti saja mampu membantu member yg terbaik..

D i n said...

Hackers : nampak bebenor nipunye~ hahaha aku "BBB" sejati

D i n said...

fuuyooh : yup setuju jugak ^^

SyedGraphiX said...

same laaa. x femes jgak. waaa.camne nak mletop2..

D i n said...

SyedGraphiX : kite bakor je lau nk meletup wahah ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget