Saturday, April 23, 2011

Cara Pecah Rumah ="=

Assalamualaikum..

adess sapa la yang search kata kunci "cara pecah rumah"....
kenapa nk pecahkan rumah?

tak payah nak pecah2 rumah nih...
nak2 pulak rumah teres yang melekat2 tu dingding bukan kita punya
kongsi tau ="= bumbung je hak milik setiap insan..


tak sangka ada jugak serpih2 mcm tu haha

sikap yang bagus sebab mencari info tentang sesuatu pekerjaan :)
tapi jgn plak kasi pecah rumah o_o"

P / S : no komen..... . . .


"Saya budak baru belajaq....ambik keyboard tolong ajarkan saya? "

=_=
Dem~segan pulak dah dgn reputasi blog aku yang hanya
di tahap bawah tapak kaki.... *sob...sob...sob






7 ulasan:

sarah mohamad said...

ada jugak orang search cara nak pecah rumah. siot betul hiks

Farhana Jafri said...

hahahaha ni mesti kes pncuri bru nk blajar cre2 nk mncuri.. hahaha trbaik la!!

jemput singgah ANASAURUS :)

D i n said...

Sarah : haha rajin buat research tu :D

D i n said...

Farhana : tapi rajin jgk dia buat research.. banga2 :D

nelly said...

haha ..ada juga macam ni ..
tak patut ~~~
betul2 nak merompak ~
haha

nelly said...

haha ..ada juga macam ni ..
tak patut ~~~
betul2 nak merompak ~
haha

D i n said...

nelly : betul-betul brutal :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget