Wednesday, April 20, 2011

"Hari-hari Benda Sama =_="


Assalamualaikum..

Bila difikirkan balik....(bangun tidur....ngadap PC.....(solat)....ngadap PC...makan...PC....solat.....tidur...keesokan hari diulang benda yg sama =_=)
Ceh sampai tak syok langsung jadual CEO aku nih

Tapi kalau tgk PC sehari pun bosan jugak...(tapi aku tak bosan ntah knapa haha)
skali-skala kena la kluaqkan peluh dlm badan tu(serius aku jarang bersenam)

Serius..macam katak dibawah meja PC.. skali g kluar bandar confirm JAKUN
bnyk bnda dah brubah wlaupun tak lama =_=

hari ni stakat nak terjah kedai buku saja.
nak beli buku Infiniti tu pun sebulan skali

Dem sbulan skali aku kluar rumah =_="
dan kepada yang sama hobi mengadap PC boleh la kluar hbersenam hari ni..
bergaul la skit ngn org lain hahaha (jgn jadi macam aku PC saja dalam otak)

P/S : apa yang ada kat Parit buntar ni? Dem pasal tu la aku tak kluar dari gua haha
(Solat jgn lupa tiang agama)

jam menunjukkn pukul 11.59-->masih sama

tapi kat internet ni lagi luas tau haha satu dunia kita tau cerita...jadi aku mngambil keputusan
utk terus tetap dgn PC sebab dalam E-tenet lagi luas dari bandar aku..wahahaha

"MAJULAH SUKAN UTK NEGARA"

12 ulasan:

fuuyooh said...

betul tu.. bandar ciput je.. kat tenet lagi luas satu dunia kita tau cerita..
Alien comolot

Cik Ladies said...

hakhak.. tau tak pe. moh kiter kuar bandar DIN .. wakaka XD

nelly said...

Kita sama ~
selalu macam tu ~~~~

D i n said...

fuyooh : cantek kita satu kepala wahaha :D

D i n said...

CL : tak mau nanti cl culik DIN wakkaka...

D i n said...

nelly : sama la kita :)

Siti Safiyyah said...

tau takpe. jadual aku pon cam lebih kurang jek. bosan gak kadang2. ini bila dah kurangkan masa dgn pc, sampai kadang2 nak update blog hilang dah idea.. hak3

Amoi said...

life ai macam tu lah.

kat tempat kerja pun ai gigih online.

balik rumah pun online.

dan sampai sekarang. sampai saat ai tinggalkan komen kat sini =)


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

nelly said...

haha .hari2 tengok blog3x ...

D i n said...

SS : ermm aku pun slalu hilang idea :|

D i n said...

Amoi : penuh dgn aktiviti online la cmtu :D kerja pun online :D

D i n said...

nelly : blog-fever kot kalau cmtu ha3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget