Sunday, April 17, 2011

[SERIUS] : FB cuba memfitnah aku!!!

Assalamualaikum..
Seperti tajuk diatas dem..=_=
hahaha saja bikin saspen masalah teknikal kot..

tapi errr kenapa FB mengelike kan aku dgn
page pelacur si Maria Ozawa tu harem!!!
nanti tak pasal-pasal org ingat aku bukan-bukan

=_=


(klik untuk tumbesaran yang sihat)

ntah bila la aku like page peribadi dia tu D E M ! ! !
lepas tu~
pandai pulak ko bgtau silap ar~
errr FB-profile aku dah jadi HaruBiru dah tak normal~

makin menjadi la SAWAN ALBINO AKU NI
@_@

4 ulasan:

k h a i r i y a h said...

haha , lawok lawok

Flow Cahaya Jannah said...

siannya~ mmg FB kdg2 gelong skit...

noonaQQ said...

owh,tu fb din ye?? huhuhu.. jg mata din leklok tau..jgn pndg bnde yg x ptt2

D i n said...

k h a i r i y a h :Plawok..plawok..plawok

FCJ :FB ni dah makin kerap gelongnya = _="

noonaQQ : mujur iman din masih kuat slagi iman di dada din elak bnda2 mcm tu..trimas noona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FOLLOW ME ?

Google+

CBOX

Blog Archive

Entry Panas Speanjang Zaman :


Blogger Popular

Get this widget